Tamas243 kérdése:
Ugye bár jön a karácsony ls szüleimtöl meg rokonjaimtól egy gépet kérek de hogyan kérjem?
Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdésem hogy azt gondoltam ki hogy össze raatok egy gépet szoval külön meg vesszem hozá a darabjait, de mivel jön a karácson ezért át váltotam arra az ötletre hogy szüleimtöl illetve a rokonjainktól kérem a gép darabjait na de ha pl szüleim adják a videokártyát meg a ramot rokonjaim a procit stb akkor azt ha el visszem egy szerelöhöz össze rakja nekem? szóval nem fogja azt mondani,hogy ezek nem férnek bele egy gépházba mit csináljak? :S meg soroljatok válaszotok végére olyan videokártyát meg procit amik egy csetintésre visszik 2x vagy 1x a battlefield3 gta4 STB D ty elöre is!2011. dec. 4. 12:19
1/2 anonim válasza:
Jobban jársz ha utalvány formájában kéred ezt és akkor egy szerelő normális alkatrészekkel azt összedobja neked.
2/2 anonim válasza:
így van, vagy kérjél készpénzt és itt meg összedobnak neked a válaszolók egy konfigurációt és azt meg tudod venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!