Full hd-s tv-n lehet 3d-s filmet nezni? Mert gondolkodom egy blueray-os lejatszon.
nem...ahhoz 3d-s tv kell
blueray lejátszó meg minek?soha nem volt "menő" lassan sztem leáldozóban lesz mégjobban
a bluray miota van lealdozoban? Te hol elsz? Nem kevered valamivel?
Nekunk van bluray lejatszonk es amiota megtapasztaltam, hogy milyen a standard es a bluray dvd kozott a kulonbseg, azota nem vagyok hajlando sima dvd-t nezni, bocsi.
a teveden csak akkor fogsz tudni 3D-t nezni, ha 3D kompatibilis a teved. Ezt a dobozrol megtudod, vagy rakeresel a neten. 3D filmek otthoni nezesehez 3D-s vagy 3D kompatibilis (vagyis atalakithato) TV, 3D lejatszo es 3Ds filmet kell beszerezned. Jah, meg szemuveget, de azt a 3Ds TV-hez adnak, altalaban kettot.
"blueray lejátszó meg minek?soha nem volt "menő" lassan sztem leáldozóban lesz mégjobban"
Nincs leáldozóban csak még nem terjedt el.
Jaja Én is úgy vagyok vele ahogy az előző válaszadó. A BluRay élményt csak az tudja aki már egyszer látott erről a formátumról filmet. Garantáltan nem akar többet DVD-ről nézni semmit.
Jah és valóban nincs leáldozóban csak a magyarok többsége nem is igényli a minőséget a filmnézés terén. De mostmár legalább a filmek kezdenek olcsóbbak lenni és a lejátszók ára sem 120 ezernél kezdődik.
Amúgy meg szerintem igenis menő a BluRay, nekünk a fél utca a csodájára járt hogy internet van benne amiről youtube-ozni meg facebook-ozni lehet.
Nyugodtan vegyél egyet, ha meg vettél már jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!