Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Full hd-s tv-n lehet 3d-s...

Zotyipapa kérdése:

Full hd-s tv-n lehet 3d-s filmet nezni? Mert gondolkodom egy blueray-os lejatszon.

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 02:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

nem...ahhoz 3d-s tv kell

blueray lejátszó meg minek?soha nem volt "menő" lassan sztem leáldozóban lesz mégjobban

2011. dec. 3. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:

a bluray miota van lealdozoban? Te hol elsz? Nem kevered valamivel?

Nekunk van bluray lejatszonk es amiota megtapasztaltam, hogy milyen a standard es a bluray dvd kozott a kulonbseg, azota nem vagyok hajlando sima dvd-t nezni, bocsi.

a teveden csak akkor fogsz tudni 3D-t nezni, ha 3D kompatibilis a teved. Ezt a dobozrol megtudod, vagy rakeresel a neten. 3D filmek otthoni nezesehez 3D-s vagy 3D kompatibilis (vagyis atalakithato) TV, 3D lejatszo es 3Ds filmet kell beszerezned. Jah, meg szemuveget, de azt a 3Ds TV-hez adnak, altalaban kettot.

2011. dec. 3. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

"blueray lejátszó meg minek?soha nem volt "menő" lassan sztem leáldozóban lesz mégjobban"

Nincs leáldozóban csak még nem terjedt el.

2011. dec. 3. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaja Én is úgy vagyok vele ahogy az előző válaszadó. A BluRay élményt csak az tudja aki már egyszer látott erről a formátumról filmet. Garantáltan nem akar többet DVD-ről nézni semmit.

Jah és valóban nincs leáldozóban csak a magyarok többsége nem is igényli a minőséget a filmnézés terén. De mostmár legalább a filmek kezdenek olcsóbbak lenni és a lejátszók ára sem 120 ezernél kezdődik.

Amúgy meg szerintem igenis menő a BluRay, nekünk a fél utca a csodájára járt hogy internet van benne amiről youtube-ozni meg facebook-ozni lehet.

Nyugodtan vegyél egyet, ha meg vettél már jó szórakozást.

2012. máj. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!