Szerintetek hogy Steve Jobs meghalt, mi lesz a Apple-lel?
Figyelt kérdés
Nyugodj békében Steve Jobs2011. dec. 2. 16:41
2/11 anonim válasza:
szerintem meghalt. De mi lenne? Dolgoznak mint eddig...
3/11 anonim válasza:
Az Apple-t már augusztus óta nem Steve Jobs vezeti.
4/11 anonim válasza:
Semmi, lesz új tulaj és/vagy igazgató. De nem értem ezeket a dolgokat: nyugodj békében Steve J. stb...
Olvastam, hogy a közvetlen munkatársai nyilatkozták, hogy mindenki félt tőle, mert olyan ocsmány, nagyképű, arrogáns ember volt... Bárkit kirúgott szemrebbenés nélkül és vigyázni kellett mit mond az ember előtte, hátha rossz napja van.
5/11 anonim válasza:
Kit érdekel Steve Jobs? Talán árvákon segített? Afrikai éhezőkön? Hajléktalanokon? Rákkutatásokat finanszírozott?
Nem.
Egyszerűen csak dolgozott.
Meghalt.
Ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
igen afrikába küldöt pár ezer iphont ingyen
2011. dec. 3. 09:04
7/11 A kérdező kommentje:
meg 0.5 miliárd dollárt is mellé
2011. dec. 3. 09:04
8/11 A kérdező kommentje:
tudatlanoknak az 100 miliárd forint
2011. dec. 3. 09:05
9/11 anonim válasza:
Afrikában baromira kell az iphone... Meg gondolom azért küldte a pénzt, hogy végre kiépítsenek egy hálózatot, hogy lehessen telefonálni meg facebookozni vele. :)
10/11 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy iphone ehető. Biztos örültek ott neki... Csak bele ne törjön a foguk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!