Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megnyitni egy...

Hogyan lehet megnyitni egy cirill betűs pdf fájlt? (a progi valószínűleg nem ismeri fel)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy cirill betűs pdf-eket nem tudok megnyitni. A gépemen a PDF Complete Viewer van rajta, próbáltam frissítéseket keresni a progihoz, a honlapján sem találtam semmi kiegészítőt. Nagyon örülnék, ha valaki meg tudna dobni valami jó ötlettel (pl. honnan lehet fontot szerezni és telepíteni ehhez, vagy ha ez nem megy, akkor milyen progit érdemes telepítenem, ami megnyitja ezeket a fájlokat - vagy hogy egyáltalán mi lehet a megoldás ilyen esetben). Előre is köszönöm a segítséget.

2011. nov. 29. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
PDF-hez nem kell betűtípust telepíteni. Valami más lesz a hiba.
2011. nov. 29. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de egyik cirill betűs fájlt sem hajlandó kezelni. Egyébként köszi a választ.
2011. nov. 29. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló! Te nagyon nem értesz ehhez. Inkább ne szólj hozzá olyanhoz, amiben nem vagy járatos!

Ezt pedig ajánlom figyelmedbe:

[link]

Kérdező!

Ha a pdf a szöveget szövegként (font) tartalmazza, akkor a szükséges betűtípusoknak telepítve kell lenniük a számítógépen.

Így próbálkozz a betűtípusok letöltésével:

[link]

2011. nov. 30. 12:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben már nagyjából megoldódott a probléma, priviben is kaptam némi segítséget.
2011. nov. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!