Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt megcsinálni?

Hogyan tudnám ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
Kapok kölcsönbe CD-n egy játékot, ami ha el akarod indítani mindig CD-t kér, hogy tudnám megoldani hogy ne kérjen CD-t?
2011. nov. 29. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Töltsd le a feltört verziót vagy vedd meg te is...
2011. nov. 29. 17:46
 2/9 csacsi2 ***** válasza:
Keress hozzá (NoCD)crack- et, vagy Másold le az eredetit (GameXcopy)cd-re. Készíts (nem mindegyiknél jó) Virtuális lemezképfájlt (poveriso) és azt csatlakoztasd, a játék indításakor.
2011. nov. 29. 18:04
 3/9 anonim válasza:

Előzö emberkének adok igazat....

Töldsd le ma már neten minden megtalálható vagyis szinte minden... :S

2011. nov. 29. 18:05
 4/9 CactusClone ***** válasza:

Azért is kérhet CD-t, mert "rosszul" van felírva. Pl. elérési útnak mondjuk a "D" meghajtót keresi, neked meg "E" -d van.

Feltelepíted a CD-t, elvileg minden oké, de indításkor keresi a "D"-ben a CD-t, s hiába rakod be a meghatódba, nem fogja megtalálni.

ha ez van, ez esetben lehet olyat tenni, hogy még mielőtt felírnád CD-re a játékot, a konfig fáljban át lehet írni a z elérési utat a te CD/DVD-d meghajtójelére, így meg fogja találni.

2011. nov. 29. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Na ezt az utolsót igazán nem értem. Milyen elérési út. Ezek szerint a felírt CD-t csak az tudja használni, akinél mondjuk a CD meghajtó betűjele "E"? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
2011. nov. 29. 19:36
 6/9 csacsi2 ***** válasza:

Én sem igazán értem, hogy mi van?!

Velem már előfordult ilyen, igaz nem játéknál (annál még soha). Vannak programok amik azt a helyet keresik ahonnan telepítetted (azt is általában javításkor vagy uninstall-kor). Viszont akkor az ISO -ról kell telepíteni és annyi. Ha meg kiírja akkor meg tök mindegy, szintúgy a crack-nál!

2011. nov. 29. 20:24
 7/9 CactusClone ***** válasza:

Fehersrac, nem találkoztál még ilyennel? Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg, vagy nem világosan :)

Néha előfordul, hogy pl. letöltesz egy iso-t, felírod a CD-re vagy DVD-re, és amikor feltelepíted, még minden oké, de amikor el akarod indítani, akkor meg nem akar futni, mert kéri a lemezt.

Azt kiabálja, hogy tedd be a lemezt a meghajtóba, közben meg bent van.

Ez azért lehet, mert rosszul írták meg az iso-t, és a file-ok elérési útja az eredeti helyről felírt hely elérési útja, pl: F:\torrent\games\... , ami frankón beíródik pl egy xml file-ba, amiből kiolvassa, hogy mi hol van. Ha ez rosszul van megadva, akkor a program nem fogja megtalálni a kérdéses file-okat, és reklamálni fog, hogy tedd be a cd-t, mert valami nem ok.

Egy lehetőség erre, hogy a fil-oket kimásolni egy saját könyvtárba, átírni a saját elérési utunkra az install fil-okat, onnan felírni CD-re vagy DVD-re, és voilá, működik.

Többször találkoztam már ilyennel fórumokon, ami lehet, nem is a kérdező problémájára a válasz :D

2011. nov. 30. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. ilyennel még nem találkoztam, de erre is jó az első hozzászólásom. Eredeti Cd-t megvenni vagy tört játékot leszedni. Eredeti CD-s játékot csak nem írnak ilyen kretén módon, tört játékhoz meg nem kell CD... Ennyi
2011. nov. 30. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Daemon Tools? :-) Nekem működik. Ha sikerült az ingyenes verziót letölteni, tedd be a lemezt, az asztalon lévő ikonjára jobb gombbal kattints rá, majd keresd meg a lemez képezése opciót. Ha ezzel készen vagy az ikonra kattintva bal gombbal, bejön a Mount 'n Drive kezelő és csatlakoztasd a virtuális CD meghajtóba a képet. De azért meg kell említenem, hogy sajnos nem minden CD-nél működik.
2011. dec. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!