Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Előzö emberkének adok igazat....
Töldsd le ma már neten minden megtalálható vagyis szinte minden... :S
Azért is kérhet CD-t, mert "rosszul" van felírva. Pl. elérési útnak mondjuk a "D" meghajtót keresi, neked meg "E" -d van.
Feltelepíted a CD-t, elvileg minden oké, de indításkor keresi a "D"-ben a CD-t, s hiába rakod be a meghatódba, nem fogja megtalálni.
ha ez van, ez esetben lehet olyat tenni, hogy még mielőtt felírnád CD-re a játékot, a konfig fáljban át lehet írni a z elérési utat a te CD/DVD-d meghajtójelére, így meg fogja találni.
Én sem igazán értem, hogy mi van?!
Velem már előfordult ilyen, igaz nem játéknál (annál még soha). Vannak programok amik azt a helyet keresik ahonnan telepítetted (azt is általában javításkor vagy uninstall-kor). Viszont akkor az ISO -ról kell telepíteni és annyi. Ha meg kiírja akkor meg tök mindegy, szintúgy a crack-nál!
Fehersrac, nem találkoztál még ilyennel? Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg, vagy nem világosan :)
Néha előfordul, hogy pl. letöltesz egy iso-t, felírod a CD-re vagy DVD-re, és amikor feltelepíted, még minden oké, de amikor el akarod indítani, akkor meg nem akar futni, mert kéri a lemezt.
Azt kiabálja, hogy tedd be a lemezt a meghajtóba, közben meg bent van.
Ez azért lehet, mert rosszul írták meg az iso-t, és a file-ok elérési útja az eredeti helyről felírt hely elérési útja, pl: F:\torrent\games\... , ami frankón beíródik pl egy xml file-ba, amiből kiolvassa, hogy mi hol van. Ha ez rosszul van megadva, akkor a program nem fogja megtalálni a kérdéses file-okat, és reklamálni fog, hogy tedd be a cd-t, mert valami nem ok.
Egy lehetőség erre, hogy a fil-oket kimásolni egy saját könyvtárba, átírni a saját elérési utunkra az install fil-okat, onnan felírni CD-re vagy DVD-re, és voilá, működik.
Többször találkoztam már ilyennel fórumokon, ami lehet, nem is a kérdező problémájára a válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!