Találtam egy érdekes dolgot neten, hogy tudnám megcsinálni?
Figyelt kérdés
Egy sima keylogger lehet rá feltelepítve autorunnal, de hogy teljesen titokban maradjon miket lehetne még vele csinálni?
2011. nov. 14. 18:08
1/4 anonim válasza:
gyakorlatilag bármit amit beleprogramozol. viszont az első mezei vírusirtó szétkapja mint kisgyerek a kindertojást
2/4 anonim válasza:
Azért azt megnézném, hogy semmilyen kémprogramírtó, tűzfal és vírusírtó nem látja...
3/4 A kérdező kommentje:
szerintem egy sima kis pendrive egy autorun-os keyloggerrel. 1000 ft + gravírozás és megvan a 60e Ft bevétel :D
2011. nov. 14. 18:49
4/4 anonim válasza:
Szerintem is átverés szaga van a dolognak, mert az ESET vírusirtó és tűzfal - ezt használom - úgy ráugrik a keyloggerre, mint gyöngytyúk a t*konyra... kétlem, hofy ne ismerné fel... Ez csak egy parasztvakítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!