Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az összes tintapatronba...

Az összes tintapatronba ugyanolyan tinta kell?

Figyelt kérdés
Láttam tintákat nagyon kiszerelésben, és ezért gondolkoztam el ezen...
2009. máj. 12. 17:48
 1/6 A kérdező kommentje:
*NAGYOBB
2009. máj. 12. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

A tintapatron az az, amiben van a festék és a nyomtatóba rakod, ha kifogy a másik tintapatron.

Nem értem, hogy érted, kérlek fejtsd ki bővebben. :S

***Van olyan nyomtatóbolt, ahol a patronok újratöltését elvégzik (ilyen reklám megy a rádióban).

Egyébként ugyanolyan patronba ugyanolyan festék kell...

-> cián: csak cián festék

-> magenta: csak magenta festék

-> sárga: csak sárga festék

-> fekete: csak fekete festék

2009. máj. 12. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval. Adott egy fél literes flakon tele fekete tintával (festékkel, ha csak így érthető... (?)) és az a kérdés, hogy ha én ezt megveszem, akkor ezzel canon, hp, lexmark, epson patronokat egyaránt tudok majd töletni, és azok szépen is fognak nyomtatni vele? Vagy a különböző márkák különböző sűrűséggel dolgoznak?
2009. máj. 13. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:

A "Kommented"-ben pontositott kérdésedre a saját megfigyelésemet osztom meg veled.(Meg akit érdekel)

Patrontöltő helyen láttam,- de meg is kérdeztem - mindegy, hogy milyen nyomtatóba való a patron, ugyanabból a bladekból szivják fel a tintát és fröcskölik a patronba.Természetesen a szinnek megfelelően.Vagyis: nincs külön tinta, ami csak az egyikbe...

2009. máj. 13. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vok...

Ha így elmondod először, hogy márkákra gondolsz, nem értettük volna félre egymást.

Egyébként az én válaszomnak is az a lényege, mint a 2. válasznak (fekete patronba fekete festék, stb.).

2009. máj. 13. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha félreérthető volt, és köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2009. máj. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!