Mi lehet a gond? PLS SOS!
Figyelt kérdés
A gépemen próbálgattam a vírusirtóhoz kódokat, azt már megoldottam, viszont most az lett a probléma, hogy ha rá akarok kattintani a tálcára, akkor csak kattan, szóval nem engedi, az időt sem tudom beállítani , és a startot is csak a windows gombbal tudom megnyitni és a feladatkezelőt is csak Ctrl+Alt+Del kombinációval.Úgymond zárolta magától a tálcát, jobb klikket is próbáltam,de semmi.
Pls valaki, mi erre a megoldás? lécciii!
2011. nov. 22. 17:20
11/13 A kérdező kommentje:
Registry tisztítást már csináltam, most volt 1 hónapja újratéve a laptop, és csináltunk egy E meghajtót, azon van 51 GB , van még egy 97, és egy 200-s.Az iso nem hibás,konkrétan a Fifa 12-t akarom feltenni, csak csökkentett módban engedi kibontani normálisan, de ugye ott meg nem lehet telepíteni, szóval csak úgy tudom.
2011. nov. 24. 16:30
12/13 csacsi2 válasza:
Mivel csökkentet módban indítod ezért akkor nem megy a fájlrendszervédelem és nem fogja a vírusírtó! Csomagold ki a fájlokat a lemezképből majd futtass rajta víruskeresést! Ki fog derülni , hogy a vírusírtód fogja-e, vagy valami mással akad össze! Kicsomagolod, majd törlöd (gondolom van benne egy patch, crack, hoodlum, vagy egyéb mappa amivel feltöröd a játékot) Majd készítesz egy másik iso fájlt, amiben már nincs benne a mappa és nem fog bezavarni a vírusírtó. Lehet, ha van a gépeden másik virtuális meghajtó, hogy azzal akad össze, mert valamivel összeakad!
13/13 A kérdező kommentje:
megoldottam, pár programot töröltem, köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 28. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!