A gépemen próbálgattam a vírusirtóhoz kódokat, azt már megoldottam, viszont most az lett a probléma, hogy ha rá akarok kattintani a tálcára, akkor csak kattan, szóval nem engedi, az időt sem tudom beállítani , és a startot is csak a windows gombbal tudom megnyitni és a feladatkezelőt is csak Ctrl+Alt+Del kombinációval.Úgymond zárolta magától a tálcát, jobb klikket is próbáltam,de semmi.
most jó, de ha pl meg akarok nyitni egy power iso fájlt, állandóan lefagy , ha ki akarom csomagolni, akkor meg azt írja hogy xy nem válaszol
2011. nov. 22. 17:34
3/13 csacsi2 válasza:
Mostanában felütötték a fejüket az áll vírusírtók amik vírusok. Ha jó a vírusírtód akkor nem fagyhat be semmi, max előtte megkérdezi, hogy futtatod -e. Nézz körül a vírusírtód beállításaiban, az aktív fájlrendszervédelemnél.lehet a figyelmeztető üzenetek ki vannak kapcsolva és a háttérben auto letiltja. Szerintem inkább vírusod van.
2011. nov. 23. 10:53
4/13 A kérdező kommentje:
Kasperskym van , most lőtt ki 30 trójait,amire nekem eddig egy vírusirtó sem volt képes, viszont ha poweriso fájlt akarok kicsomagolni, mindig lefagy az az ablak, szóval a windows intéző, ez miért lehet? ez nem vírus,annyit tudok
2011. nov. 23. 17:58
5/13 csacsi2 válasza:
Ha már bekaptad az nem jó. Van hogy a vírusírtó nem tudja megtisztítani a módosított rendszerfájlt csak törölni. Lehet hiányzik valami. Én is poweriso-t használok, próbáltad újrahúzni a programot? Esetleg ne intézőből nyisd meg, hanem a totalcommander-ből. Nézz körül a csoportházirendben, nem állítódott -e el valami (futtatás:gpedit.msc). Lehet , hogy az iso (vagy bármely lemezképfájl) vírust tartalmaz és a vírusírtó nem engedi megnyitni. állítsd le addig a fájlrendszervédelmet.
2011. nov. 23. 22:09
6/13 A kérdező kommentje:
Win 7-sem van, és próbáltam újra tenni a programot, egyébként a vírus előtt is ez volt, te a KIS 12 simán megtisztított mindent.
2011. nov. 24. 12:22
7/13 A kérdező kommentje:
Ha Total Commanderből próbálom,akkor meg a Total Commander nem válaszol.
2011. nov. 24. 12:23
8/13 A kérdező kommentje:
Illetve azt írja,hogy Hibás a csomagolt fájlban, vagy esetleg nem is csomagolt?
2011. nov. 24. 13:06
9/13 A kérdező kommentje:
Hiba*
2011. nov. 24. 13:07
10/13 csacsi2 válasza:
Próbálj meg egy másik fájlt, lehet hibás az iso. Vagy tényleg vírus van benne és mikor kibontanád a vírusírtó nem engedi és behal. Még hibás NTFS -re gyanakszom, de ez csak tipp , gondolom nem akarod formázni a merevlemezt.
Nem akarok ördögöt festeni, de a kezdeti hibákból kiindulva lehet csak 1-2 tünet szűnt meg, de az oprendszer haldoklik. Próbáld a meghajtó tulajdonságainál a megosztást kikapcsolni, ha be van. Sajnálom, többet nem találgatok. Esetleg egy alapos registry tisztítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!