Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Myaudio Smart mp3 lejátszót...

A Myaudio Smart mp3 lejátszót miért nem tudom tölteni?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem a Media Mark-ban. Már az lején nem kapcsolódott azonnal a gépre, és most már töltés helyett csak villog a kijelző. A számlám már nincs meg, de doboza meg minden más igen. A gépem azt irja ki hogy " az illesztőprogram letöltése sikertelen volt". Ezért kerestem a neten hátha letudom tölteni, de nem találtam semmit. Valaki tud segiteni? ( szülinapi ajádék volt)
2011. nov. 20. 14:36
 1/2 anonim válasza:

Én is találkoztam ezzel a hibával,a következő volt a megoldás!

Letöltöttem az windows update oldaláról az xp m legújabb frissítéseit,aztán gép újraindul majd a már csatlakoztatott mp 5 biztonságos hardver eltávolítása és amint ezt megtettem,szépen elkezdte tölteni az akksit.

Remélem segíthettem

2012. jan. 13. 13:14
 2/2 anonim válasza:
Mi pontosan az a link? mert nekem is hasonló gondom van
2012. febr. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!