Hogyan tudnék belépni a rendszergazdámba? PONTOZLAK!
Elég sürgős lenne, hogy segítséget kapjak.
telepítettem a gépemre egy alkalmazást, a neve Lion Skin.
az asztalt és az ablakok kinézetét lehet vele átállítani Mac Book stílusra.
Amikor a gép feltelepítette, akkor parancsot adott újraindításra. A gép kikapcsolt, majd be, és mikor beírtam a jelszavam a rendszergazda beléptetőjébe, akkor elsötétedett a képernyő, töltött 3 másodpercig, majd újra ott találtam magam a 'Válasszon felhasználót !' oldalon.
A látogató fiókba be tudok lépni, és itt teljesen rendesen működött a skin, de mivel többszöri újraindítással, akkumulátor ki- és beteételével sem tudtam elérni a Rendszergazdám, így a Látogató fiók vezérlőpultján eltávolítottam a programot.
Az Uninstall ablak dolgozott, majd befejeződött az eltávolítás, a gép újraindítást kért. Helyeseltem, de nem indult újra automatikusan. Újraindítottam, és ezután sem értem el a rendszergazdát.
Megint itt vagyok a Látogatóba, és a skin program még mindig fent van.
A program a hiba forrása ? Mit tegyek ?
Holnap prezentációt kell tartanom, és egy röpke 25 oldalas powerpoint van azon a fiókon.
(emellett minden másom..)
Kérlek, segítsetek !
Értékelek minden normális ötletet !
köszi !
CD-m nincs, ctrl.alt.del. nem vált be !
mostmár a gépemet sem tudom bekapcsolni, elviszem szervízbe.
azért köszönöm, értékeltem a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!