A . M3u nevezetű hangfájlt, hogy konvertálhatom át mp3 fájlban és milyen programmal?
Az .m3u forrásfájljai a gépeden vannak? Ez esetben nincs akadálya, hiszen a program csak átugrik a hivatkozott mappába és onnan kiveszi a fájlt.
De ha nincs a gépeden a fájl amire hivatkozik a fájllista, mégis miből szedné elő az mp3 fájlt a program? Az .m3u-ban az van benne hogy X fájl az Y mappában van, és majd a médialejátszó onnan megnyitja.
Ha valaki csinál egy lejátszási listát, majd elküldi neked azt a pár kB-os fájlt, lehetetlen hogy te abból zenéket játssz le a hivatkozott tartalom hiányában.
Akkor küldök egy lejátszólistát (M3U) és konvertáld már át nekem MP3-ba. Köszi...
Adj egy emailcímet!
Végre valaki aki ért is hozzá!!!!
Pedig nagyon szívesen átküldök egy 2 kb-os lejátszólistát ás érdeklődve várom, hogy csinálsz abból MP3-at :DD
Oké, szerintem a kérdés nem elég konkrét.
Két szempontból lehet megvizsgálni: a többség arra gondolt hogy kapott egy lejátszási listát, és azzal nem tud sok mindent kezdeni, ha nála nincs ott a tartalma. De ha esetleg a saját lejátszási listáját szeretné megcsinálni akkor az ajánlott program még hasznos is lehet, így végül is mindenkinek igaza van részben. Csak persze nem tudjuk hogy melyik választ várta el a kérdező, és másfél év után erre nem is látok esélyt hogy kiderül.
Abból kiindulva hogy semmi nem utalt a saját tartalomra, és nem szokás ilyen fordított módon foglalkozni a fájlokkal, a kérdés szempontjából a kérdező megfelelő válaszokat kapott; és azon az Axara sem tudna segíteni.
Én abból indultam ki,hogy megvannak a kérdezőnek a fájlok,csak valamiért át akarja konvertálni Mp3-ba.Lehet azért-mint már említette valaki-mert azt hitte,hogy a lejátszója csak azt játssza letudio-ban tudjam használni,bemixelni,stb...ezeket a fájlokat.
Szóval itt valóban félreértés történt,és most már tényleg kíváncsi lennék a kérdezőre.Viszont azt én sem tartom valószínűnek,hogy kizárólag csak Mp3 ban tud lejátszani.De mondom,lehet hogy egy zeneszerkesztő progiba akarta felhasználni a fájlokat,és abban valóban nem lehet csak Mp3 formátummal dolgozni.
(legalábbis a legtöbben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!