Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A . M3u nevezetű hangfájlt,...

A . M3u nevezetű hangfájlt, hogy konvertálhatom át mp3 fájlban és milyen programmal?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az .m3u forrásfájljai a gépeden vannak? Ez esetben nincs akadálya, hiszen a program csak átugrik a hivatkozott mappába és onnan kiveszi a fájlt.

De ha nincs a gépeden a fájl amire hivatkozik a fájllista, mégis miből szedné elő az mp3 fájlt a program? Az .m3u-ban az van benne hogy X fájl az Y mappában van, és majd a médialejátszó onnan megnyitja.

Ha valaki csinál egy lejátszási listát, majd elküldi neked azt a pár kB-os fájlt, lehetetlen hogy te abból zenéket játssz le a hivatkozott tartalom hiányában.

2013. ápr. 9. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor küldök egy lejátszólistát (M3U) és konvertáld már át nekem MP3-ba. Köszi...

Adj egy emailcímet!

2013. ápr. 9. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Végre valaki aki ért is hozzá!!!!

Pedig nagyon szívesen átküldök egy 2 kb-os lejátszólistát ás érdeklődve várom, hogy csinálsz abból MP3-at :DD

2013. ápr. 9. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Oké, szerintem a kérdés nem elég konkrét.

Két szempontból lehet megvizsgálni: a többség arra gondolt hogy kapott egy lejátszási listát, és azzal nem tud sok mindent kezdeni, ha nála nincs ott a tartalma. De ha esetleg a saját lejátszási listáját szeretné megcsinálni akkor az ajánlott program még hasznos is lehet, így végül is mindenkinek igaza van részben. Csak persze nem tudjuk hogy melyik választ várta el a kérdező, és másfél év után erre nem is látok esélyt hogy kiderül.

Abból kiindulva hogy semmi nem utalt a saját tartalomra, és nem szokás ilyen fordított módon foglalkozni a fájlokkal, a kérdés szempontjából a kérdező megfelelő válaszokat kapott; és azon az Axara sem tudna segíteni.

2013. ápr. 9. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Ahogy írod. Valószínűleg a kérdező egy M3U fájlt akart lejátszani, amihez nem voltak meg a fájlok és arra gondolt, hogy ezt a formátumot nem ismeri fel a lejátszója és ezért konvertálná, holott ezzel nem tud mit kezdeni, de szépen többször is leírtuk, csak mindig van valaki... :D
2013. ápr. 9. 13:42
 16/18 anonim válasza:

Én abból indultam ki,hogy megvannak a kérdezőnek a fájlok,csak valamiért át akarja konvertálni Mp3-ba.Lehet azért-mint már említette valaki-mert azt hitte,hogy a lejátszója csak azt játssza letudio-ban tudjam használni,bemixelni,stb...ezeket a fájlokat.

Szóval itt valóban félreértés történt,és most már tényleg kíváncsi lennék a kérdezőre.Viszont azt én sem tartom valószínűnek,hogy kizárólag csak Mp3 ban tud lejátszani.De mondom,lehet hogy egy zeneszerkesztő progiba akarta felhasználni a fájlokat,és abban valóban nem lehet csak Mp3 formátummal dolgozni.

(legalábbis a legtöbben)

2013. ápr. 9. 14:21
 17/18 anonim válasza:
Max úgy lehet konvertálni,hogy. leszedsz egy xy convertert és az megkeresi a vinyón a zene helyét és azt oda MÁSOLJA ahova akarod
2014. szept. 16. 23:33
 18/18 filo1963 válasza:
Kinek - Ki - Mit tesz, egyáltalán nem érdekel, de örülök annak, hogy vannak értelmes emberek, akik nem hagyják magukat. Az Axara tökéletesen működik. A net-ről egy albumból szerettem volna egy számot és csak 1 helyről tudtam leszedni és úgy is csak m3 u-ban. Fél nap után találtam meg ezt a cikket "és voala". dowload mp3 Köszönöm a megosztónak.
2015. aug. 13. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!