Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A . M3u nevezetű hangfájlt,...

A . M3u nevezetű hangfájlt, hogy konvertálhatom át mp3 fájlban és milyen programmal?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az m3u egy lejátszási lista, ami hivatkozik egy mappában lévő fájlra. Azt kell megtudni, hogy hol a hivatkozás elérési útja, ott lesz az mp3 fájl is.
2011. nov. 10. 19:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták. Ez egy lista amiben a számok címei és a vinyón a helye van csak leírva, ezt hiába konvertálod - nem is tudnád - ebből nem lesz soha MP3...
2011. nov. 10. 20:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2011. nov. 10. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Elösször is fájlba és nem fájlban!
2011. nov. 12. 07:22
 5/18 anonim válasza:
85%

Na,te nagyokos, először is először,nem pedig elősször!!!!

Pff....

2011. nov. 13. 09:16
 6/18 anonim válasza:

Tudom, offtopic, de:

"Na,te nagyokos, először is először,nem pedig elősször!!!!

Pff...."

Ez nagyon nagy :DDD

2011. nov. 16. 06:21
 7/18 bary79 válasza:
Lehet valami online cucc is, azt a RealPlayer-rel tudod letölteni, REC gomb! Mp3-ban menti.
2011. nov. 18. 16:00
 8/18 anonim válasza:

Ó,még nyelvészkednek itt,ahelyett hogy a kérdésre nem a hülyeségeket válaszolnák...Ki mondta,hogy nem lehet MU3-ból MP3-ba? Mire való az AXARA?

Innen le tudod tölteni:

[link]

2013. ápr. 9. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:

"ahelyett hogy a kérdésre nem a hülyeségeket válaszolnák...Ki mondta,hogy nem lehet MU3-ból MP3-ba?"

Ha egy kicsit is értenél hozzá, akkor ekkora hülyeséget nem linkelnél. Mint leírtam, az M3u fájlban szerepel a fájl neve és az elérési útja. Abból te a büdös életbe nem csinálsz MP3 fájlt, mert az én M3u listámban van 2000!!! szám és ez a fájl 180 Kb. Benyalok neked ha te ebből bármit is bármivel konvertálsz. Átküldöm neked a fájlt aztán próbálj meg vele konvertálni.

Aki tudja miről van szó, az ilyen hülyeségnek nem dől be...

2013. ápr. 9. 11:07
 10/18 anonim válasza:

Helló "Benyalok neked ha te ebből bármit is bármivel konvertálsz"

Hát kezdhetsz készülni akkor mert én valami oknál fogva át tudom konvertálni az M3u-t Mp3 formátumba.

Röviden csak annyit,hogy rendszeresen használok egy bizonyos zeneszerkesztőt,és abba nem lehet importálni olyan hangokat amiket a Voice Changer 7.0 hangátalakítóval hozok létre,mert az M3u-ban menti,és ekkor jön a képbe az Axara audio converter. Nagyon érdekes,hogy nekem tökéletesen működik,és nagyon várom mit szeretnél átkonvertáltatni.

(az első alkalom még ingyenes,de szokd meg,hogy velem intézteted el azt,amit te nem tudsz.)))

2013. ápr. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!