Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék venni 64 bites win...

Szeretnék venni 64 bites win XPt. Mi lesz a 32 bites dolgokkal akkor, megjeleníti azokat is?

Figyelt kérdés

Új gépet vásárolunk arra szeretném felrakni az XPt.

Mindenképpen xpt akarok, nem mást. Elegem lett a másolt dolgokból ezért megvennénk.

64 bitest érdemes akkor vennem?

Nem értek a gépekhez. Ha megveszem a 64 bitest akkor ami program csak sima 32esben van az meg fog jelenni rendesen? Vagy ilyenkor mi lesz?

Most milyen xp-t vegyek?

És a 64es miben más, jó az, megéri?

Köszönöm!

2009. máj. 8. 01:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és megnéztem a kérdéseket, amiket kiadott az oldal de én nem pont azt kérdeztem, amiket ott leírtak mert én xpt akarok nem vistát. Ja és nekem magyarázni kell, mert én nehezen fogom ezeket fel - csaj vagyok :)))
2009. máj. 8. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:

64bites XP-n mennek a 32bites programok is rendesen. Ha több mint 4GB RAM-ot akarsz tenni a gépbe, akkor vegyél 64bitest, ha nem akkor jobb neked a 32bit.

De miért ragaszkodsz mindenképp az XP-hez, mikor az már majdnem 8 éves oprendszer? Tedd el a pénzt, és inkább vedd meg a Windows7-et októberben(?), jobban jársz.

2009. máj. 8. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

XP-ből ne használj 64 bitest... Elég trére sikeredett, sokkal több hibával működik mint a 32 bites.

A 64 bites annyiból jobb amúgy, hogy vannak olyan műveletek, amiket gyorsabban tud elvégezni, így gyorsulhat ugyanaz a funkció. De ha 64 bites XP-n használsz 32 bites programot, akkor semmi különbség nem lesz.

2009. máj. 8. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:

"megjeleníteni"? Az, hogy hány bites az operációs rendszer, nem a megjelenítésre van hatással...

Azt azért megkérdezném, hogy a hardvered az 64 bites? Mert ha nem, akkor nem is fogod tudni telepíteni a 64 bites operációs rendszert... Ez azért elég lényeges szempont!!!

A vásárlást ki tudod kerülni és ingyen tudsz hozzájutni legális microsoft termékekhez, ha tanulsz, pedagógus vagy, vagy van tanuló a családodban > campus. (www.tisztaszoftver.hu)

2009. máj. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!