Ha facebookon kitörlök egy üzenetet azt freemailen megjeleníti?
Figyelt kérdés
Úgy értem,ha pl. xy küld üzenetet de én facebookon eltávolítom akkor azt freemailen megjeleníti,hogy "Xy üzenetet küldött neked facebookon" ?? Előre is köszönöm!2011. okt. 12. 20:32
1/2 anonim válasza:
Ha be van állítva, hogy e-mailt küldjön ilyenekről, akkor megjeleníti, akkor is, ha utána törlöd. Logikus: az e-mail arról szól, hogy jött egy üzeneted X. Y.-tól, a rendszer kiküldi, mikor megjött az e-mail. Utólag hogyan törli a levelezőrendszerből?
Úgyhogy sajnos a barátod/barátnőd freemail-fiókjába is be kell lépned, ha nem szeretnéd, hogy tudjon az üzenetről...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:D:$ Belépnék én,de más a jelszava,szóval csak abban tudok reménykedni,hogy addigra jó sok más értesítése lesz és letörli őket a többivel együtt.... Bár ha rájön a dolgokra az sem lesz túl nagy gond,mert /tudom,hogy nem túl hihető/,de jó szándékból írtam másnak a nevében.Csak reménykedni tudok,hogy ezt majd ő is belátja.
2011. okt. 12. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!