Van egy kis monitorgomb gondom (alul)?
Kissé nehézkesen írom e sorokat, mert alig látom, hogy mit csinálok. A Pokoli szomszédokkal akartam játszani, de ezt a k*rva játékot nem lcd monitorra tervezték, és a kép egy kicsikét balra csúszott, de beállítások persze nincsen. Gondoltam, hogy a monitor menüjébe nyúlok, eddi ugyan nem kellett használni, de tudom, hogy ellehet vele csúsztatni a képet. Nyomogatom, és keresgélem a nekem tetsző funkciót, erre az a rohadt balra gomb (-) tönkrement, és nem lehet visszaállítani. Nem tudom, hogy hol álltam meg, de a képernyő jobb felének a kontrasztját zéróra vette, erre az a rész ocsmány kékkel be is van keretezve, és a nagy kék színű kontraszt menü a nullájával röhög a pofámba. Kilépés a menüvel, de folyamatos nyomásra is később tűnik el, de vissza is jön. Segítenétek?
Köszi.
Simán megy a Pokoli szomszédok LCD-n, legalábbis nekem hibátlan!
A monitorok 99%-án van egy gombos automata beállítás, amikor a képarányhoz beállítja magát a monitor. LG monitorokon ezt az autoset nevű gombbal lehet elérni. A többin legtöbbször az enter gomb végi el ezt a műveletet.
Nekem a világon semmi se tüntet el. Ki volt kapcsolva a gép, ugyanúgy itt van bekapcsolás után is, és a billentyű kombinációk sem működnek. Monitoron meg egyedül a kikapcs/bekapcs gomb működik.
Kezdek kétségbe esni.
Oké, meg van.
Véletlenszerűen sikerült. De a gombok tönkrementek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!