Ha találatam Egy Iphone 4-et akkor bebirják mérni? Vagy szerelöhöz elkell vinni ha igen akkor mennyibe van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 19:19
1/3 anonim válasza:
Bemérik, tapasztalat! Már volt ilyen ügyem. Kb 2 percre beraktam a kártyámat egy lopott telóba és 2 hét múlva ott volt a rendőrség értem!
Csak ha az akksit is kiveszed akkor nem ad semmi jelet.
De akkor meg minek!!!
2/3 anonim válasza:
Szia
Ha találtad minél előbb keresd meg a tulajdonosát !!!
3/3 Digesz válasza:
Bemérni 90% hogy nem fogják mivel nem bűncselekményből származik, de mivel elég nagy értékről beszélünk így szinte biztos hogy a volt tulaj beballag a szolgáltatóhoz és letiltatja IMEI alapján és így már nem fogod tudni használni magyar hálózaton csak külföldön de ott is csak gevey-el. (A legelső hozzászólónak mondanám hogy, ha nem raksz bele kártyát akkor a kutya meg nem mondja neked hogy hol van a telefon mivel nem jelentkezik fel a hálózatra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!