A HDD lehet a hibás?
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy:
-bekapcsolom a gépet, elindítom az uTorrentet felmegy maxra a letöltés aztán kiírja az uTorrent alul h "Lemez túlterhelt 100%" és lelassul 9.4kB/s - re.
Ha installálok valamit azis nagyon lassú.
Mi lehet a gond?
Mit tegyek h normálisan töltsön és intsalláljon?
Nézd meg az "Erőforrás-figyelő" -t.
Láthatod a memória állapotát, a lemezműveleteket, stb. hátha látsz érdekeset.
(nem tudom honnan indul, de start és a kereséshez gépeld be, hogy "erőforrás" aztán megtalálja:)
Disk Overloaded – Az állapotsoron a Lemez túlterhelve hibajelzést látod
Ez azt jelenti, hogy a merevlemez nem képes tovább tartani az írás/olvasási sebességet. Ennek kiküszöbölésére a beállításokban az átmeneti tár menüpontban találsz opciókat. Elofordulhat, hogy akkor is ez a hibaüzenet fogad, ha éppen elindítottál egy új torrent feladatot. Ez egy normális reakciója a µTorrent-nek, ha néhány perc után sem tunik el ez a hibaüzenet, akkor kell állítani az átmeneti tárolón.
Érthetöben be álitások General és ott pipa a Álomyánok előre le foglalása inditsd ujra a gépet és már nem fogja ki irni nekem igy lett jó
itt egy link:
én is ebbe találtam remélem segitetem
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nálam is jelentkezett ugyanez a probléma.
Én a 3-as verziójú utorrent helyett visszatettem a 2.2.1-et, azóta tökéletes, nincs túlterhelt üzenet...
Két dolgot csináltam:
Általános fül: Állományok előre foglalása -> pipa
Haladó->Lemez cache: Automata gyorsítótár növelése cache trashingnél -> pipa ki és az Automatikus gyorsítótár méret felülbírálás, méret kézi megadása (MB) -hez beírtam 1700-at (csak mert így láttam ettől el lehet térni de az alap 24 biztosan kevés lesz)
Nincs több disk overload..
Nehogy azt akarja nekem beadni a torrent kliens, hogy míg a lemezek között 100MB/s sebességgel másolok, hogy 2MB letöltésnél már 100% disk overload van.. :) Vicces lenne.. Először én is ráparáztam de miután egy napom a lemezek tesztelésével ment el, rájöttem hogy nem a HDD a hiba, hanem maga a kliens bővült egy olyan szolgáltatással, ami aztán senkinek sem hiányzott.. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!