Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A HDD lehet a hibás?

A HDD lehet a hibás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy:

-bekapcsolom a gépet, elindítom az uTorrentet felmegy maxra a letöltés aztán kiírja az uTorrent alul h "Lemez túlterhelt 100%" és lelassul 9.4kB/s - re.

Ha installálok valamit azis nagyon lassú.

Mi lehet a gond?

Mit tegyek h normálisan töltsön és intsalláljon?

2011. nov. 2. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg az "Erőforrás-figyelő" -t.

Láthatod a memória állapotát, a lemezműveleteket, stb. hátha látsz érdekeset.

(nem tudom honnan indul, de start és a kereséshez gépeld be, hogy "erőforrás" aztán megtalálja:)

2011. nov. 2. 12:31
 12/16 szabo15 válasza:

Disk Overloaded – Az állapotsoron a Lemez túlterhelve hibajelzést látod

Ez azt jelenti, hogy a merevlemez nem képes tovább tartani az írás/olvasási sebességet. Ennek kiküszöbölésére a beállításokban az átmeneti tár menüpontban találsz opciókat. Elofordulhat, hogy akkor is ez a hibaüzenet fogad, ha éppen elindítottál egy új torrent feladatot. Ez egy normális reakciója a µTorrent-nek, ha néhány perc után sem tunik el ez a hibaüzenet, akkor kell állítani az átmeneti tárolón.

Érthetöben be álitások General és ott pipa a Álomyánok előre le foglalása inditsd ujra a gépet és már nem fogja ki irni nekem igy lett jó

itt egy link:

én is ebbe találtam remélem segitetem

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. dec. 9. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
szabo15, köszi, ez nekem is segített, el kezdte rendesen tölteni, nem csak bár kb-tal. Viszont elég csak a torrentet restartolni.
2012. jan. 21. 14:42
 14/16 remex válasza:

Nálam is jelentkezett ugyanez a probléma.

Én a 3-as verziójú utorrent helyett visszatettem a 2.2.1-et, azóta tökéletes, nincs túlterhelt üzenet...

2012. febr. 19. 17:27
 15/16 MacTavish válasza:
Nekem a fentebbi (Állományok előre lefoglalása) nem segített, torrent újraindítása (kilépésre sem lépett ki, csak feladatkezelőből lehetett rendesen kilőni) nem tökéletes. Leszedtem, most a 2.2.1-es van fent, de a kinézete valami ótvaros... :/
2012. ápr. 26. 14:28
 16/16 TheDj válasza:
100%

Két dolgot csináltam:

Általános fül: Állományok előre foglalása -> pipa

Haladó->Lemez cache: Automata gyorsítótár növelése cache trashingnél -> pipa ki és az Automatikus gyorsítótár méret felülbírálás, méret kézi megadása (MB) -hez beírtam 1700-at (csak mert így láttam ettől el lehet térni de az alap 24 biztosan kevés lesz)

Nincs több disk overload..

Nehogy azt akarja nekem beadni a torrent kliens, hogy míg a lemezek között 100MB/s sebességgel másolok, hogy 2MB letöltésnél már 100% disk overload van.. :) Vicces lenne.. Először én is ráparáztam de miután egy napom a lemezek tesztelésével ment el, rájöttem hogy nem a HDD a hiba, hanem maga a kliens bővült egy olyan szolgáltatással, ami aztán senkinek sem hiányzott.. Hajrá!

2012. dec. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!