Mi lehet az oka, hogy a gépem tök lassan tölt be és
kapcsol ki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 21:55
1/9 anonim válasza:
Teli memória, kevés memória, kis teljesítmény........
Ha nem mindig volt ilyen lassú, akkor telepíts újra egyet
2009. máj. 5. 22:17
2/9 anonim válasza:
Fontos kérdés: Valaha gyors volt? Amennyiben igen akkor van megoldás.. msconfig és pucolás, vagy egy jó vírusirtó, : avast , panda, McAfee..
2009. máj. 5. 22:32
3/9 A kérdező kommentje:
valaha gyors volt :) amúgy nod32 vírusírtó van rajta, azt gyakran végig futtatom, nem hiszem h vírusos lenne.
2009. máj. 5. 22:47
4/9 werte válasza:
Lemez-töredezettség ellenőrzés, Vírus ellenőrzés, Lemez hibaellenőrzés, majd ezek után ha még mindig instabil és lassú, valószínű, hogy nem ártana újrarakni az XP-t rajta(vagy azt az op. rendszert amit használsz).
2009. máj. 5. 23:09
5/9 anonim válasza:
Megvan! a nod32 a kész halál... szerintem... évente kb 3 000 gépet javítunk meg és egy jó idő óta a NOD32-es gépek a legfertőzöttebbek... ez van.. víruirtónak remek, de a férgek ellen semmit sem ér.. fel kéne tegyed a superantispyware -t és meglepődsz, hogy mennyi xar van a gépeden... nyugodtan telepítsd a nod mellé... üdv
TZ
2009. máj. 5. 23:19
6/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:) de tuti nem lesz gáz a nod32 mellé? vagy ez nem vírusírtó? (bocs ha nagyon hülyéket kérdezek, de nem értek hozzá)
2009. máj. 5. 23:27
7/9 anonim válasza:
tudom, nem hangzik túl jól, de a Microsoft ajánlotta nekünk és tényleg hatásos... van más megoldás is, de ahhoz le kell cserélned a "csoda" nod-ot... torrentezz le valami mást .. vagy vegyél egyet pl :) : [link]
nekünk a Panda vált be a legjobban, mert nem drága és vírus és féregírtó is...
a nod is jó, ha kiegészíted egy féregírtóval, de az már két rezidens progi a memóriában... (lassul a gép)
2009. máj. 5. 23:34
8/9 A kérdező kommentje:
hát letöltöttem ezt a progit, végig is futtattam, összesen hatszázvalahány férget meg mindenfélét talált a gépen...azóta jelentősen javult a helyzet :D köszi
2009. máj. 9. 16:07
9/9 zsolti1012 válasza:
Üdv! Én én nem régen vettem a gépet, win 7 van rajta tele van már egy csomó játékkal stb. és nekem is lassabb lett a bekapcsolás.. Erre jártam elolvastam, amit írtál, kipróbáltam a programot és 500 "fenyegetést" talált, amire nem is gondoltam volna.. Szóval köszi a tippet! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!