Szeretnék egy jó laptopot venni. Bövebben lent! Valami jó kéne!?
Figyelt kérdés
Nos éppen új laptopot szeretnék venni de nem tudom hogy találhatom azt amit szeretnék:
-Merevlemez:250-500gb
-Processzor:2,3ghz vagy 3
-Videókártya:valami jó
-Op rendszer: windos7
+ Wifi, bluetooth, kártyaolvasó..
-Képernyő valami jó
-Ram: 2/3gb
Nos valami korszerű laptopot szeretnék amin azért egy pár játék PL:COD elmene de azért maradjon valami rendes árban is.
2011. okt. 28. 19:43
2/8 A kérdező kommentje:
100-150ezer FT
2011. okt. 28. 19:56
3/8 anonim válasza:
menj fel a pcx.hu -ra és keress olyat amibe nem integrált videokártya van, mivel játékra kell ugy látom ezért legalább egy ATi HD5670 es legyen
4/8 anonim válasza:
ilyen intel HD videokártyásat semmiképp ne vegyél mert , 1 játék se fog normálisan futni, inkább vmi régi nagy teljesitményű kártya legyen benne mint ezek az integráltak
5/8 anonim válasza:
Packard Bell EasyNote TM85. Auchanban 110000 Ft az ára. De ha lehet, külső egérrel használd, mert a beépített touchpadje egy rémálom!
6/8 A kérdező kommentje:
Ja és legyen benne dvd-író!
2011. okt. 28. 20:34
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Packard Bell EasyNote TM85 laptop nagyon megtetsezett árban is csak az a baj hogy nekem dvd-íro s kéne ebbe nem lehetne ilyesmit szerezni?
2011. okt. 28. 20:43
8/8 anonim válasza:
Külső dvd írot lehet venni elvileg ha jól tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!