Technor kérdése:
Miért nem jó a routerem?
Figyelt kérdés
SMC routerem van és diginetem. Miért van az hogy a gépem egyszer csak gondol eggyet és minden kapcsolatot megszakít a routerrel. Nem tudom mi lehet a baj mert wifi az van szóval a router csatlakozott az internethez viszont a gépem elengedi a routerrel való kapcsolatot.2011. okt. 27. 19:16
1/4 P.O.C. válasza:
Az SMC a legrosszabb router márkák közé tartozik, főleg ha valami régi elavult típust használsz. Legtöbbször már akkor is tapsikolni kell, ha egy 15 Megabites netcsomag alatt nem rogyik meg.
2/4 P.O.C. válasza:
3/4 anonim válasza:
Cseszheti ha a kliense rossz. Amúgy a tplinked mennyit tud átrouteolni wan-ról lan-ra pppoe esetén? Persze csak akkor érdekel ha tesztelted legalább 80Mbit/s -es nettel.
4/4 P.O.C. válasza:
Azt nem tudom, hogy PPPoE -vel tesztelték vagy csak sima DHCP -vel. Itt a teszt ha érdekel:
Saját tapasztalatom nincs, nálunk csak ADSL van max. 15 Mbps -os csomagok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!