Hány órát megy a számítógépetek 1 nap?
Figyelt kérdés
vegyük bele azt is h napokig nincs kikapcsolva
nálam 17 órát megy átlagban
2009. máj. 4. 19:12
11/21 anonim válasza:
általában 30-40 naponta becsúszik egy áramszünet vagy egyéb gixer amúgy 0-24-ig megy.
Van egy szerverem, az jelenleg 255 napja megy újraindítás nélkül.
12/21 anonim válasza:
Szintén folyamatos működésre van ítélve a gépem. Újraindítás és kikapcsolás csak vészhelyzetben :)
14/21 anonim válasza:
Ha épp nem megyek sehova, akkor kb. reggel 6-tól éjfélig. :) Ha megyek valahova, akkor arra az időre kikapcsolom, kivéve letöltéskor, mert akkor nem. Olyankor van, hogy éjszaka is bekapcsolva marad. Szóval nem sokat pihen... :)
15/21 anonim válasza:
ejha, mit lehet csinálni több mint 10óráig a gépen? nálunk úgy van, hogy kb. 3kor bekapcsolom a gépet, megnézem a dolgaimat utána zenét hallgatunk egészen estig. Na de persze nem ülünk egész estig folyamatosan a gépnél, van úgy hogy órákat othhagyjuk, de bekapcsolva.
oké, ha letöltessz éppen valamit, akkor rendben, de amúgy? mennyit vizettek az internetér?
16/21 anonim válasza:
amikor felkellek bekapcsolom elinditom a torrenteket es amikor fekszek le kikapcsolom s kozben itt vagyok elotte vagy mas dolgokat is vegzek de volt olyan is h egy honapban 1 napot volt leallva mert nem volt aram de akkor is neztem h mennyit fogyaszt egy honap alatt konnyu volt mert egyedul lakom de a szamla nem volt elragadtato :)
18/21 anonim válasza:
Hétköznap általában 16-18-ig. Hétvégén, vagy amikor szünet van, akkor nyomó többségében 10-22-ig, vagyis 12 órán át.
19/21 anonim válasza:
Mivel én online dolgozom.... 10-12-15/ nap. Hétvégén ritkán kapcsolom be és csak 2-3 órára.
20/21 anonim válasza:
nekem egesz nap kiveve akkor amikor suliban vagyok vagy meg akkor is mert filmet toltok! ugyhogy a naponta 20 orat biztoshogy megy! de ettol az en gepemnek se senkijenek baj nem lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!