Linux vagy windows 7 jobb? (hardcore gamekra)
Figyelt kérdés
vegyünk alapul egy mostani játékot pl: crysis 2 dx 11 ben. Azt hallottam hogy linux alatt sokkal gyorsabban futnak a játékok vagyis több az fps mint windows 7 en.Ez igaz?2011. okt. 24. 21:39
11/12 anonim válasza:
Ha nagy szerencséd van és kivételesen jó a linux driver, akkor tényleg ki lehet belőle hozni egy egész jó teljesítményt, de erősen kétlem, hogy egy emulátorral jobbat lehet elérni, mint a sima windows-zal.
Annyival gyorsabb csak, hogy a linux kevesebb erőforrást igényel, mint a win.
Az Nvidia driverek általában jók.
Másrészt: Ahhoz, hogy maximális teljesítményt (vagy egyáltalán bármit) ki tudj hozni komolyan ismerni kell a linux felépítését és működését és rutinosan kell benne mozogni, nem úgy megy, hogy felteszem, odamegyek és duplakatt.
(Programozónak tanulok, nem vagyok Linux párti, de kénytelen voltam feltenni, július óta kb most jutottam el arra a szintre, hogy felhasználóként tudom kezelni.)
12/12 anonim válasza:
opendos a legjobb te hardkór gémer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!