Hogyan törölhetem a Linux által létrehozott könyvtárakat windows alatt? (. Trash-999)
Elég hosszú a történet, de a lényeg annyi, hogy van a winyómon egy ".Trash-999" nevezetű mappa amit szerintem még egy ubuntu linux hozott létre (jegyzem meg nemtom minek). Windows 7-et használok, és a könyvtárat egyszerűen nem lehet kitörölni. folyton félbeszakítja a törlést azzal, hogy a hozzáférés a mappához megtagadva és rendszergazdai engedély kell a művelethez.
Furcsa mert én vagyok az egyetlen rendszergazda a gépen.
5Gb az egész, de hely szűkében ez most elég jól jönne nekem. Hogyan szabadulhatok meg tőle?
Ha az Ubuntu csinálta és Windows alatt akarod kitörölni nem fog menni, ha root felhasználó kell hozzá. A Linux előnye :P Meg kell adnod az Ubuntu alatt használt rendszergazdai jelszót:)
Szóval szerintem Live CD-t be és próbáld meg úgy kitörölni, terminálba: su rmdir és utána megadod a mappa elérését. Elvileg ez működhet:)
féltem linuxot használni a probléma kezeléséhez (ugyebár ő okozta a problémát :P ) de végül mégis ez jött be :)
root-al már akadékoskodás nélkül kitörölte. Kösz a választ 12:39. Annyiban csináltam másképp, hogy nem live cd-t bootoltam, hanem linuxos gépre kötöttem a problémás winyot. Nehogy megint hagyjon valami szemetet a live cd. :) kösz még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!