Lehet ebből bajom? (tovább lent)
egy fórumon valaki közzétett egy a novamov nevezetű oldalhoz felhasználható prémium felhasználónevet, illetve jelszót. Én már lassan három hónapja használom őket, és töltögetek le, illetve nézegetek meg velük filmeket, és eddig nem nagyon néztem meg a felhasználói adatlapján semmit. Most rávettem magam, és megnéztem a fizetési státuszt meg az ilyeneket, és azt látom hogy 3 USD (tudom mit jelent) van befizetve és 200nak kéne lennie. Most ez mi? nekem kéne befizetnem? Vagy az eredeti felhasználónak, aki létrehozta a fiókot?
Account balance: $3 USD. Request payout (minimum payout: $200 USD) <---- Ez van kiírva a partner státuszánál. Most mit csináljak? megüthetem emiatt a bokámat? Nem tudom, hogy érthetően fogalmaztam e meg a kérdést, és azt sem hogy a legjobb kategóriát választottam e, de ha elolvasod, és tudsz segíteni, akkor azt nagyon, de nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!