Kábeles vagy wirleses egeret vegyek? Nektek milyen van?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 16:14
1/13 anonim válasza:
Kábeles. Jó ideig vezeték nélküli volt, azt imádtam. Ez már kicsit szenvedősebb FPS-ek közben.
3/13 Argloss válasza:
Én a kábelesre szavazok. Utálok elemet cserélgetni... (igen, lusta vagyok :))
4/13 anonim válasza:
Na igen:D Ezt de rühelltem amikor DotA legnagyobb csatájának közepén lemerül az elem :/
5/13 P.O.C. válasza:
Ha sokat játszok Online -ba vagy LAN -ba FSP játékot, akkor vezetékes ajánlott a jobb reakció idő miatt. Egyéb esetben mindenképp rádiós, azon belül meg lézeres letapogatású, mert keveset fogyaszt. Hónapokig megy egyetlen elemmel.
Nekem most ilyen kombóm van:
Már majdnem fél éve megvan, és még nem kellett elemet cserélnem. :)
6/13 P.O.C. válasza:
Az egér részét lehet kapni szólóban is:
7/13 anonim válasza:
Nekem wifis egér és wifis billentyű van, na meg persze wifis net. :D Nekem nagyon jól működik minden wifis eszközöm, az egérben az elem csere pedig nem egy sokáig tartó feladat, kb 25-30 másodperc.. :D Kompletten vettem a wifis egeret + billentyűt 11 ezer forintért karácsonyra, megérte :)
8/13 anonim válasza:
kábeles; ne pazaroljatok elemeket fölöslegesen legyetek szívesek
9/13 P.O.C. válasza:
Köszi, de én úgy döntöttem hogy kibírok fél évente egy minőségi AA cerkaelemet cserébe némi kényelemért. Szerintem nem fogok anyagilag megrogyni tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!