Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami amivel kikerülhetem a...

Valami amivel kikerülhetem a reinstallt?

Figyelt kérdés
Ccleaner nem segít. Ide valami mélyrehatóbb kell, ami tényleg rendet csinál. Töredezettségmentesítve van a gép, töröltem mindent ami nem kell, letiltottam a feleslegesen induló programokat. Úgy ahogy, de rendet is csináltam mégis baromi lassú. Szinte használhatatlan.
2011. okt. 15. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Telepítsd fel egy másik gépre, aztán egy harmadik gépbe dugd be a 2 merevlemezt és a Win fájljait másold át.

Áhh, ez hüleség, gyorsabb ha szimplán biztonságimentesz, formatálsz és reinstall.

2011. okt. 15. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor ugyanott tartunk, amit leirtam.
2011. okt. 15. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a jelenlegi körülmények között nem tehetsz mást. A jövőben érdemes a Norton Ghost programmal egy másolatot készíteni a friss rendszerről (hogy legkozelebb ne kelljen újratelepíteni) de most nincs b terv.
2011. okt. 15. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!