Hogyan tudom megcsinálni a feliratot?
Sziasztok.
Letöltöttem egy filmet,ami angol,mondták hogy töltsem le hozzá ezt a filet.. Letöltöttem egy .str file kiterjesztést,ami elvileg a szöveg,mit kell vele csinálni?
Előre is köszönöm.
A feliratfájl neve egyezzen meg a videofájl nevével, és lehetőleg egy könyvtárban legyenek.
Feliratszerkesztésre pedig a Subtitle Workshop progit ajánlom.
A subtitle Workshop progit szerkesztésre javasoltam pl. szöveg átírása, javítása, időzítés beállítása stb.
Lejátszáskor pedig: ha egy könyvtárban van a video- és feliratfájl (azonos névvel, csak a kiterjesztés különbözik értelemszerűen), akkor klikk a videofájlra, elindul a lejátszóprogi, és elvileg ekkor menni kell a feliratnak is.
Tedd fel a KmPlayer, amit ajánlottak, nem lesz semmi gondod!
Csak simán elindítod az avit, a felirat automatikusan megjelenik, ha azonos a nevük.
Akkor két dolog lehet. Vagy keresel másik feliratot (több is szokott lenni egy filmhez), vagy marad a felirat szerkesztése a Subtitle Workshop progival. Elsőre nem egyszerű, de ha belejössz, nagyon hasznos tud lenni.
Nem tudom, hogy érted azt hogy "siet"? Rövid ideig jelennek meg a feliratok, vagy a felirat hamarabb jön, mint ahogy a filmen megszólalnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!