Flasheltetni szeretném az Xboxomat, (360 Slim) hol lenne érdemes megcsináltatnom?
micsoda?
te miről írsz?
sajnos nem értem egyik hozzászólásodat sem, megfogalmaznád emberi nyelven?
mit kell állandóan flasheltetni? az egyszer meg van csinálva, és utána úgy marad, nem kell állandóan flashelgetni
el lehet venni ingyen? ezt hogy érted? szerintem ezt büntetik elég szépen
hogy csinálnák már meg saját maguk? ahhoz kell szaktudás, és szerszámok, alkatrészek, szerinted ez egy átlag ember, átlag tizenéves számára rendelkezésre áll?
első kommentelő:hát nem vagy valami ész, de elmondom mi van:
-a slimet igenis lehet már flashelni
-az xbox-ot csak egyszer kell flashelni, mert onnantól minden kiírt játékot visz.
-lehet hogy egy flashelés ára annyi mint egy játék, de ha kiflasheled, onnantól nem kell játékot venni rá, csak dupla rétegű dvd-t és kiírod magadnak(bár ez nem olyan egyszerű)szóval ha még a dvd-t 500 ft-ért veszed akkor is egy új játék (pl:10000ft)árából tudsz 20 játékot írni (ez azért nem mindegy szerintem hogy 20 vagy 2)
De a kérdéssel kapcsolatban hol laksz? nem kell pontos cím, csak hogy Budapest, Debrecen...stb mert budapesten tudok egy helyet ahol nekem is flashelik és 1000ért írnak játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!