Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Flasheltetni szeretném az...

Pipóca kérdése:

Flasheltetni szeretném az Xboxomat, (360 Slim) hol lenne érdemes megcsináltatnom?

Figyelt kérdés
Megköszönném, ha valaki mondana egy megbízható céget, vagy boltot, ami foglalkozik ezzel, és jól is dolgozik!
2011. okt. 2. 05:44
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Azt nem lehet flashelni. Meg amúgy is, amennyi pénzből flashelnéd abból megveszel simán egy játékot. És még, hogy az emberek okosak...
2011. okt. 2. 08:59
 2/9 anonim válasza:
a kérdésre pedig, hát valamelyik konzol boltban, valami híresebb-nevesebb boltot keress, ott biztosan megcsinálják neked
2011. okt. 2. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen de amíg állandóan flasheltetni kell az pénz mert az emberek olyan idióták, hogy ahelyett maguk megcsinálnák inkább azért is fizetnek. És az pénz, amiből a játékot is meglehet venni...
2011. okt. 2. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Sőt, minek veszik meg a konzolt is, azt is el lehet venni ingyen...
2011. okt. 2. 12:54
 5/9 anonim válasza:

micsoda?

te miről írsz?

sajnos nem értem egyik hozzászólásodat sem, megfogalmaznád emberi nyelven?

2011. okt. 2. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsi de idióták nyelvén nem tudok beszélni:S
2011. okt. 2. 15:16
 7/9 anonim válasza:

mit kell állandóan flasheltetni? az egyszer meg van csinálva, és utána úgy marad, nem kell állandóan flashelgetni

el lehet venni ingyen? ezt hogy érted? szerintem ezt büntetik elég szépen

hogy csinálnák már meg saját maguk? ahhoz kell szaktudás, és szerszámok, alkatrészek, szerinted ez egy átlag ember, átlag tizenéves számára rendelkezésre áll?

2011. okt. 2. 15:40
 8/9 A kérdező kommentje:
a legelső "tisztelt" kommentelőnek üzenném, hogy nem kioktatást, hanem SEGÍTSÉGET kértem, ráadásul olyan valakitől aki ért a dologhoz... köszönöm!
2011. okt. 3. 05:47
 9/9 Bigidy válasza:

első kommentelő:hát nem vagy valami ész, de elmondom mi van:

-a slimet igenis lehet már flashelni

-az xbox-ot csak egyszer kell flashelni, mert onnantól minden kiírt játékot visz.

-lehet hogy egy flashelés ára annyi mint egy játék, de ha kiflasheled, onnantól nem kell játékot venni rá, csak dupla rétegű dvd-t és kiírod magadnak(bár ez nem olyan egyszerű)szóval ha még a dvd-t 500 ft-ért veszed akkor is egy új játék (pl:10000ft)árából tudsz 20 játékot írni (ez azért nem mindegy szerintem hogy 20 vagy 2)

De a kérdéssel kapcsolatban hol laksz? nem kell pontos cím, csak hogy Budapest, Debrecen...stb mert budapesten tudok egy helyet ahol nekem is flashelik és 1000ért írnak játékot.

2011. dec. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!