Mi baja lehet a nyomtatómnak?
Figyelt kérdés
Epson Stylus S20-as nyomtatóm van és sokáig nem használtam mert nem volt patronom.Nemrég vettem bele újakat és ki is cseréltem benne,elvégeztem egy két karbantartást rajta,(fuvóka ell.stb.),egy pár napig most megint nem tudtam vele foglalkozni és most kapcsolnám be de meg se nyikkan.Azt írja ki az állapotra nincs kapcsolat.Minden vezetéket ellenőriztem be van dugva.Nem értem???2011. szept. 27. 17:46
1/5 anonim válasza:
ez az Epson.
vegyél HP-t, azok legalább tudnak gyártani.
2/5 anonim válasza:
kihúzod az összes vezetéket és visszadugod, akkor is ezt csinálja?
3/5 anonim válasza:
MOYO válasza:
Nos, az epson a világ legjobb nyomtatója!
Ezt szervizesként megtapasztaltam!
Csak egy dolog miatt kerül a Canon mögé, mert a technológiája miatt többet "fogyaszt".
A hp-t nem sorolom a minőség kategóriába.
De a kérdésre visszatérve: Ha utántöltött, vagy gyártott patront vettél, lehet, hogy az a rossz. Sajnos ez sokszor előfordúl. Ha eredetit, akkor akármi lehet.
Én is azt tanácsolom, hogy húzz ki minden kábelt és szedd ki a patronokat. Aztán pakold össze.
Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Kipróbálom.
2011. szept. 28. 10:37
5/5 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva.
2011. szept. 28. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!