Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet asztali PC-it és...

Hogyan lehet asztali PC-it és ház mozi rendszert egyszerre rákötni LCT tv-re?

Figyelt kérdés
A házi mozin nincsen hdmi csatlakozás lehetőség, csak SCART kábellel lehet összekötni. Az LCD tv és az asztali PC még nincs meg, milyet kellene venni, hogy minden rendben működjön?
2011. szept. 27. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy te írtad le bonyolultan a kérdést vagy én nem értem. Egy házimozit összelehet kötni PC-vel persze ha van azon még egy 5.1 bemenet amit a géped hangkártyájára tudsz rákötni és a géped videókártya kimeneténél kell hogy legyen HDMI amit a TV re tudsz rákötni és akkor úgy elméletileg működne a dolog.
2011. szept. 27. 10:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet akkor bonyolultam írtam...... LCD tv-re szeretném rákötni az asztali gépemet és a házi mozit. Csak nem tudom, hogy lehetséges-e és ha igen akkor hogyan? A házi mozin HDMI nincsen csak Scart csatlakozó. Milyen számítógép és LCD TV kellene, hogy sikerüljön?
2011. szept. 27. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Van egy hangfal,rendszer és van egy megjelenitö

ezeketbtudod laptopra rákötni

éz laptop lesz a lejátszó

házimózi rendszer az mi? lejátszo,is van bene?

mert akor csak olyan lcd kel,amit rátudsz kötni

és akor felesleges a laptop nem ertem mit szeretnél

laptopon keresztül akarod az lcd t majd rákörni?

amugy ha már házimozi RENDSZER nél tartunk aban projektor szokot leni (és mint irtam a lejátszó is bene van)

nem inkáb hangfal rendszere gondolsz? 5.1 ....

2011. szept. 27. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs a laptopot érts ez esetben pc nek (csak nekem laptopom van)

meg irásért is bocs csak nem,értelek,és ideg letem és telo ... de m1:s

2011. szept. 27. 13:47
 5/6 A kérdező kommentje:

van egy lg házi mozim -> 5 hangszoró, 1 mélynyomó és dvd lejátszó

van egy elég öreg asztali számítógépem ( nem laptop), a monitor is elég régi illetve van egy öreg tv-m is

szeretnék venni egy lcd tv-t viszont akkor nem vennék monitort-> lcd tv helyettesítené

nem tudom, hogy megolható-e a tv-re rákötni a számítógépet és magát a dvd lejátszót is, ahogy már írtam korábban a dvd lejátszót csak scrat csatlakozóval lehet rákötni tv-re

2011. szept. 27. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon bocsi de én nagyon nem értem:$

azt tudom hogy a lejátszó felesleges a te öszeálitásodban szerintem szintugy a tv se tudom minek kel bele

számitógépedben (asztali) van dvd olvasó nem? (blue ray nicns bene az a baj?)

én öszekötném a lcd t a laptopal és az 5.1 el és kész a "házimozi".

(a lejátszót nemtudod majd az lcd hez kötni? ugy értem ez a problémád csak minek a lejátszó?

átalakitó kábeleket meg tudsz veni ha kell és ami kell)

szóval nem értem te mit szeretnél de majd valaki hátha:)

2011. szept. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!