Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szeretnék mozi filmet letölten...

Szeretnék mozi filmet letölteni hogyan kell?

Figyelt kérdés
Mi kell ahoz a számítógépemre,hogy mozifilmet tudjak letölteni,mindenki más tud,csak nem mondják el,viszont van egy pár film amit leszeretnék tölteni,méghozzá ingyen,segítsetek.Mi a weboldal címe?
2011. ápr. 25. 21:21
 1/7 anonim válasza:
szia! én utorrentet használok, töltsd le ezt a programot a gépedre, és azzal majdnem mindenhonnan tudsz letölteni filmeket, de én az isohunt-ot használom.:)
2011. ápr. 25. 21:26
 2/7 anonim válasza:

filmletoltes.netfilmek.eu

a súgót olvasd el

2011. ápr. 25. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
cinemastore
2011. ápr. 26. 01:50
 4/7 A kérdező kommentje:
AÍmerikai mozifilmet szeretnék letölteni:)
2011. ápr. 26. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az mindegy, mindenhol van minden.

Amúgy is majdnem minden film amerikai.

2011. ápr. 26. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Én az utorrentet nem tudomhasználni,letöltödtem,de nem engedi megnézni semmit nem enged rajta miért?
2011. ápr. 28. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát a torrentezést akkor valószínűleg nem ismered még.

Ha a uTorrent nevű programot letöltötted, akkor le kell töltened annak a filmnek a torrent-jét, amit le akarsz majd tölteni a programmal. Ha ez megvan, akkor be kell adni azt a kicsi torrent kiterjesztésű fájlt a uTorrent-be és az letölti neked a filmet. De a magyar torrent oldalakra sokszor regelni kell és tartani kell a feltöltési-letöltési arányt, különben egy idő után kirúgnak az oldalról. Másrészt néha be kell állítani a tűzfalat, routert, hogy engedje ki a uTorrent-et a netre, mert sokszor ezek blokkolják a programot. Harmadszor pl. az UPC blokkolni szokta az előfizetőik torrentezését, mert szerinte túl nagy forgalmat generálnak. Ezt egyébként ki lehet játszani a uTorrent-el.

Szerintem jobban jársz, ha inkább a warez oldalakon keresgélsz, pl. amit írtam, a cinemastore egy egész jó oldal és ott regelned sem kell. De van még egy csomó jó másik oldal is, csak oda regelni kell. Ami szintén nem nagy szám igazából, és cserébe megszabadulsz a torrentek nyűgétől.

Amúgy itt olvashatsz a torrentezésről, itt szinte minden kérdésre választ lehet kapni a leírások, fogalomtár menüpontban:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!