Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek miért történt ez?

Tkirály xdd kérdése:

Szerintetek miért történt ez?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért történ :az hogy kaptam egy többsoros levelet egyenkén bemásoltam a sorait és mikor a " belillesztés" gombra kattintottam csak az utolsó sort irta be. miért?
2011. szept. 21. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyenként bemásoltad, és a végén beillesztetted a sorokat, vagy egyenként bemásoltad és beillesztetted?

A különbség lényeges. A vágólapon egy művelet szerepel csak (másolás vagy kivágás), és egy végrehajtás (beillesztés vagy törlés). Ha te kijelölöd a szöveget, és másolást választasz, majd nem illeszted be sehova, a következő másolás parancs kiüríti a vágólap tartalmát és felülírja az új másolandó adattal. Ezért ha te kijelöltél, majd másolás parancsot adtál meg, majd ismét kijelöltél és ismét másolást adtál meg, az utolsó másolási tartalmon kívül minden más adat törlődött a vágólapról. Amikor beillesztés parancsot adtál meg, akkor az utolsó vágólapra másolt tartalom került beillesztésre, mivel csak az volt eltárolva.

megoldás: Amit másolsz, az illeszd is be rögtön a célhelyre és utána jöhet a következő; vagy pedig egyszerre jelölj ki minden sort, és azt másold-illeszd be.

2011. szept. 21. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
jól írta az elsőke,a vágólapon csakis a legutolsó másolás van,így nyilván csak azt lehet beilleszteni is
2011. szept. 21. 19:56
 3/3 anonim válasza:
Az egyik felülírta a másikat (vagyis a korábban lementettet). Legközelebb mikor másolsz, majd beillesztesz, előbb a kimásold szöveget illeszd be és utána másolj újra.
2011. szept. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!