Windows 7-en hogy állíthatom vissza a billentyűzetet magyarra? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy angol-e. Minden ékezetes betű van ami az agolban nem. Csak a y és z betűket cseréli ki. Minden más betű megvan ami az angolba nem kellene.2011. szept. 21. 08:54
1/5 anonim válasza:
Ez a két billentyű a magyarban fel van cserélve az angolhoz képest. Ha minden más ékezetes karakter jó, akkor magyaron van.
2/5 A kérdező kommentje:
azt gondoltam, hogy magyaron van, de lenyomom a z betűt és y ír... :S csak ez nem jó
2011. szept. 21. 13:49
3/5 anonim válasza:
Na jó, akkor a következő kérdéseim vannak, hogy tudjak értelmes választ adni:
Billentyűzeteden vannak ékezetes betűk? És többsége ugye jobboldalt helyezkednek el?
Ha ezeket lenyomod valóban azok az ékezetes betűk jelennek meg?
A z a felső sorban van, vagy az alsó? Illetve y-ra is ez a kérdés?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen vannak ékéyetes betűk. Normális magyar billentyűzet, csak ha lenzomom a y-t akkor z-t ír. Azóta van mióta véletlen lenyomtam több billentyűt egyszerre.(laptopon van)
2011. szept. 21. 16:46
5/5 anonim válasza:
Ja, laptopod van. Ott elvileg, ha HU billentyűzetkiosztásod van akkor nyomva tartod a Shift-et, és közben a Ctrl-t is megnyomod, akkor megcseréli a két billentyűt. (Shift + alt meg a nyelvváltás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!