Hogyan tisztítsam ki a laptop billentyűzetet?
Figyelt kérdés
Elég koszos a gombok alatt, tele van kajamaradékokkal meg ilyesmivel :D
Próbáltam már porszívóval, de az olyan erős h majdnem kiszakította az egyik gombot.
2011. okt. 15. 01:19
1/10 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekel! Remélem, valaki válaszol. :)
2/10 anonim válasza:
jó a porszívó csak tegyél a végére szövettisztító fejet.
3/10 anonim válasza:
egy kisebb ollóval szedd ki a gombokat
4/10 anonim válasza:
nem lehet kiszedni a gombokat, ne is probald mert beletorod.
5/10 anonim válasza:
én ki tudom szedni, ezekszerint zseniális vagyok?
6/10 A kérdező kommentje:
Ezeket a gombokat nem lehet kiszedni, nem olyan mint egy sima pc billentyűzet. Ha kiszedem, azt már nem lehet visszarakni :D
2011. okt. 15. 14:25
7/10 anonim válasza:
Szerintem se szedd ki. Az én laptopomból kiesett egy, amikor ráejtettem egy könyvet, és bár nem tört el, annyira pici kis részei vannak, hogy te azt házilag sose rakod vissza. Azóta nincs C betűm. :( :D
8/10 anonim válasza:
nincs C betűd, ettől független mégis letudtad írni
én vissza tudom rakni a kitört billentyűket hahga
9/10 anonim válasza:
Le tudom írni, mert ha a helyét megnyomom, akkor értelemszerűen benyomódik és érzékeli a gép. Akár ASCII-kóddal is le tudnám írni, ha akarnám. Le lehet szállni a magas lóról :)
10/10 anonim válasza:
vegyél egy tisztítógépet és majd megy a kerekével de a tisztítója kicsit üt az utána már megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!