Szerintetek elromlott a gépem?
Sziasztok!
Már lassan 9 éve vettem egy siemens márkájú számítógépemet,teljesen jól is működöt,tudtam rajta játszani,netezni,dolgozni...stb egészen máig.Ma reggel amikor bekapcsoltam hirtelen nem lehetett rajta elindítani semilyen programot csak a sajátgépet.Átmásolni,beilleszteni lehetett a fájlokat csak semmit nem enged futtatni.Egyébként olyan is sokszor előrordult,hogy amikor kikapcsoltam a gépet,magától újraindult és rögtön kinyomtam. Szerintetek mi lehet a baja??Nem lehet esetleg,hogy túl régi és elromlott benne vmi alkatrész?Érdemes foglalkozni a javítással vagy inkább többet ér ha veszek egy újat?A válaszokat előre is köszönöm!!
Minden lehet, de nagy valószinüséggel nem hardver hiba
Próbálkozz
visszaállitani korábbi időpontra, virus és tsai. keresésé/jó online a housecall.trendmicro.com/, CD röl javitó telepités és bizonyára más megoldás is akadna
Amikor indul, F8-ra lépj be csökkentett módba, vedd ki a pipát az ujrainditás elöl/Sajátgép_tulajdonságok_Speciális-Rendszerinditás/, akkor elolvashatsz egy hibakódot ami meghatározza, hogy miért indul újra
Ha idáig mentek a programok és megfelelt neked, akkor nem kell új jobb gép.
Persze nem zárható ki egy harver hiba, de csak akkr érdemes ha ezek és hasonlók nem hoznak eredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!