Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelentenek az alábbi...

Mit jelentenek az alábbi fogalmak?

Figyelt kérdés

ALAPLAP, BUSZRENDSZER, BIOS, ADAT- ÉS CÍMVEZETÉKEK, PERIFÉRIÁK, PROCESSZOR, REGISZTER, GYORSÍTÓTÁR, FŐTÁR, MEMÓRIA, CASHE M., PROCESSZOREGYSÉG, HÁTTÉRTÁR, TÁPEGYSÉG és INTEGRÁLÁS.

Idén lesz infóérettségim, és eddig kegyetlen magolás az egész, mert semmit sem értek. A gépemet nem szerelhetem szét, a fogalmak közül meg egy betűt sem értek..

Már azon gondolkozom, hogy egy számítástechnikai boltba bemegyek, hogy segítsenek nekem.. :S

2011. szept. 18. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy akarsz infóból érettségizni, hogy nem tudsz abszolúte semmit? Ez tök vicces lesz... Amúgy a wikipedián mindenről ír valamit, csak keress rá a szavakra, fölösleges itt belinkelni mindet egyenként.
2011. szept. 18. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ennél egyszerűbben nem lehet leírni mint ami a Wikipédián van. Ha nem érdekel ez a téma akkor nyögvenyelősen fog menni. Én 16 éves vagyok és szinte mindegyikre tudom a választ szakszerűen, mert engem érdekel ez a téma.

2011. szept. 18. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, igen azt kihagytam, hogy a wikipédia magyarázatát sem értem. 1. Miért még van időm, hogy megtanuljam. Elvégre az érettségi tavasz környékén lesz. Nem?
2011. szept. 18. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ebben várom a segítséget tőletek, mert abszolúte semmit sem tudok a számítógépről, hogya magyarázza már el valaki értelmesen mit jelent!
2011. szept. 18. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!