Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adnátok tanácsot? Lent a többi

Adnátok tanácsot? Lent a többi

Figyelt kérdés
Szóval úgy akarom megoldani hogy ne kelljen rákötni a gépet az áramra konnektor. Hanem mondjuk veszek egy autó vagy teherautó akkumulátort és arra kötök egy elosztót és úgy lenne rajt a gép. Bajok vannak itt és azért akarom így megoldani. Senki ne nézzen hülyének Köszönöm! Hasznos válaszokat várok!!
2011. szept. 17. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy normál asztali pc túl sokat fogyaszt ahhoz, hogy akkuról üzemeljen. Szerezz egy laptopot, aminek jól bírja az aksija.
2011. szept. 17. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

De laptop?

még ha az is kel egy feszültség szabályzó

valami müszaki boltba biztos tudnak adni

közvetlen én nem kötném rá

és 12 voltos? mert ara gépet hogy akarsz

amugy aksit áram töltené miközbe aról gépezel?

szerintem ütközések lenének de kérdez meg egy villamos mérnököt egyedül,házilag szerintem ne csinálj ilyent

de persze vanak ilyen rendszerek de iszonyu drágák

2011. szept. 17. 14:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Lenne ugy a teherautóakksi ami ugye elég sok áramot bír eltárolni, és ugy rákötni a gépet, persze akkor rendessen meglenne csinálva. Igen 12V. Laptopot azér nem veszek mert nincs rá pénzem, asztali gépem van.
2011. szept. 17. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"Senki ne nézzen hülyének"

Egy ilyen kérdés után ez elég nehéz, de megpróbálom.

Á... nem sikerül.

2011. szept. 17. 15:14
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Egy jó átalakító elég sokba kerül. Valahol itt kezdődik:

[link]

Ez 400W-os. De inkább 20-30 között az igazán megbízhatóak.

Egy megfelelő kapacitású jó akkumulátor is 20-30e között van.

És meg sem tudom saccolni, meddig bírná.

Ráadásul az akksit is tölteni kéne, vagy addig autózol, míg fel nem töltöd, utána gép, aztán megint töltés??

Na mindegy.

2011. szept. 17. 15:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Az akksi töltését, azt megtudnám oldani, ismerősnél. Ezt a szünetmentes tápot néztem, 25ezer ft-ér találtam is :S de hát az meg drága sajnos...
2011. szept. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!