Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szokták darabolni a...

Miért szokták darabolni a fájlokat torrentek esetén?

Figyelt kérdés
Nagyon sok filmnél, játéknál láttam már, hogy rar-al darabolva van (és talán tömörítve is). Mire jó ez? Ki kell csomagolni letöltés után, hogy használni tudja az ember fia és dupla annyi helyet fog így... Ráadásul így szerintem nem is nagyon seedelik vissza, mert nincs helyük az embereknek és letörlik a rarokat... :S
2011. szept. 16. 15:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De ha torrentet csinál belőle, akkor épp ezaz, hogy NEM KELL feldarabolni hozzá... És mivel a feldarabolás plusz munka, ezért előtte csak megvolt neki rendesen is. Miért nem azt tölti fel, érted már? Vagy még mindig nem világos?
2011. szept. 16. 20:08
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha ftp-ről átpakolja a serverére, attól hol lesz kitömörítve a cucc? Mert pontosan ugyanazt tölti fel, érted már? Vagy még mindig nem világos?
2011. szept. 16. 20:11
 23/28 A kérdező kommentje:
De mivel megvan neki az eredeti, ezért azt is feltölthetné... Annyi a különbség h máshova kell kattintani...
2011. szept. 16. 20:18
 24/28 anonim ***** válasza:
De a feltöltőnek nincs meg az eredeti, mert a releaser kipakolja ftp-re és kész. A torrent feltöltője leszedi ftp-ről a cuccokat, kreál rá egy torrentet és már megy is torrentoldalra. Nem is találkozik a kitömörített cuccal mert az csak a releaser winyóján van meg jobb esetben, otthon. Olyan nehéz felfogni, hogy hogyan működnek a dolgok?
2011. szept. 16. 20:20
 25/28 anonim ***** válasza:

Úgy látom neked igazad van, én meg normális ember vagyok. Akkor maradjon is ez inkább így........

Ne válaszolj, mert törlöm a kérdést a listámról, sikeresen szétbarmoltad, köszönjük remek munkát végeztél...

2011. szept. 16. 20:20
 26/28 A kérdező kommentje:
Én barmoltam szét? Az emberek próbáltak normálisan válaszolni, te meg elkezdted fikázni az embereket, hogy kicsi a vinyójuk. :D
2011. szept. 16. 20:23
 27/28 anonim ***** válasza:

Hozzám szólt, nem hozzád, éleslátó barátom.

Én meg akkor bocsánatot kérek, hogy le merészeltem írni, hogyan működnek a dolgok, bár látom, nehéz felfogni, szóval tényleg hiábavaló a próbálkozás.

ma 20:20 - tőled meg akkor elnézést, hogy észre merészeltem venni, hogy mindenre volt pénzed, csak winyóra nem, viszont az ajándék lónak megnézed a fogát.

2011. szept. 16. 20:25
 28/28 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem néztem a százalékot... :S
2011. szept. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!