Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szokták darabolni a...

Miért szokták darabolni a fájlokat torrentek esetén?

Figyelt kérdés
Nagyon sok filmnél, játéknál láttam már, hogy rar-al darabolva van (és talán tömörítve is). Mire jó ez? Ki kell csomagolni letöltés után, hogy használni tudja az ember fia és dupla annyi helyet fog így... Ráadásul így szerintem nem is nagyon seedelik vissza, mert nincs helyük az embereknek és letörlik a rarokat... :S
2011. szept. 16. 15:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Te előző... Jézusom, hogy lehetsz ilyen bunkó... Éppenséggel nekem is van egy kis 24es fullHD-s tv-m ami még pont nagyítás nélkül tudja a fullHD-t visszaadni nekem és van egy laptopom, amiben 300 Gigás a hard. Mivel ez volt a legkisebb TV amit vehettem, nagyobb hard-ra még egy jó ideig nincs pénzem, vágod? Nem mindenki sz*rja a pénzt, te idióta...
2011. szept. 16. 18:44
 12/28 A kérdező kommentje:

Különben meg mi közöd van ahhoz, hogy kinek mire van pénze... te jószág.

Az értelmes választ pedig köszönöm!

2011. szept. 16. 18:46
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Nekem például nincs se laptopom, se full hd-s monitorom se tévém, de mégse vagyok akkora zsidó, hogy ha már egyszer ingyen szereztem valamit, akkor azért sírjak, hogy miért van tömörítve. Köszi a kioktatást arról, hogy nem mindenki szarja a pénzt, de majom.
2011. szept. 16. 18:47
 14/28 A kérdező kommentje:

Csak azért lenne jobb, ha nem lenne tömörítve, mert így a kisebb vinyós emberek is tudnánk tovább seedelni, és te is könnyebben megszerezhetnél bármit ingyen.

Úgy veszem észre, téged azért IQ-val nem nagyon vágtak pofán barátom. Mielőtt ugatsz, próbálj meg kicsit elgondolkodni...

2011. szept. 16. 18:54
 15/28 anonim ***** válasza:
47%
Te meg próbálj meg elgondolkodni azon, hogy a 300-as winyódra hányszor fér fel a lopott cucc, ami miatt panaszkodsz.
2011. szept. 16. 18:56
 16/28 A kérdező kommentje:

Van ez a full HD-s, bővített verziós Gyűrűk Ura film. Képzeld, még a boltba is szívesen megvenném, de itt Szerbiában magyarul aligha tehetném meg, és ami a legsiralmasabb, hogy egyáltalán nem is lehet itt ilyesmit venni. Ja és nem-mellesleg nincs Blu-ray lejátszóm se.

Na akkor most matekozzunk:

nCore-on fent is van a cucc, 81 gigásan. Ez hányszor is fér rá a 300as vinyómra? Ja hogy 3szor... Csak ugye más filmet, játékot, zenét, ilyesmit ne tartsak rajta, ugye?

Próbálj már meg egy kicsit gondolkodni... Olyan nehéz?

2011. szept. 16. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne ideírnod, hogy egy cigány vagy, akinek lopni kényelmesebb, aztán amiután bevásároltál a full HD monitorral meg laptoppal, már blu-rayre nem futja.

A büdös releaser meg nem elég, hogy kirakja neked ingyen, hogy van pofája széttördelni, és úgy feltolni ftp-re? Inkább kínlódjon vele ő, hogy neked még ennyi fáradságod se legyen a dologban.

Az ilyen sz*rháziakat elnézve nem csodálkozom azon, hogy egyre több ripper megunja a dolgot, és nem csinálja tovább.

2011. szept. 16. 19:25
 18/28 A kérdező kommentje:

Most mondtam, hogy az egész országban nem tudom hol megvenni! Te nem tudsz magyarul olvasni? Hogy lehetsz ennyire nagyon, de nagyon ostoba és értetlen? Szerbiában a hivatalos nyelv a szerb, amit nem beszélek tökéletesen, és ők még csak nem is szinkronizálnak, mert annyira lemaradott az ország, sőt, Blu-Ray discet se tudsz vásárolni, még üreset se, sehol. Érted? Fel tudod fogni?

A "büdös releaser"-nek meg épp, hogy kevesebb dolga lenne, ha nem darabolná, nem gondolod? Ez sem logikus számodra? Azt megértem, hogy ha ftp-re tölti fel, akkor darabolja, mert ott ha megszakad, nem tudod folytatni a letöltést.

Basszus tényleg nagyon buta vagy... :S

2011. szept. 16. 19:38
 19/28 A kérdező kommentje:

Olyan hihetetlen számomra, hogy ilyen buta vagy... Hisz ezek annyira egyszerű dolgok... Szépen leírtam neked, hogy megvenném, de nem áll módomban, erre azzal jössz, hogy lopni kényelmesebb. Hát nem érted, hogy nem áll módomban?

Aztán meg azzal osztasz, hogy Blu-Rayre nem futja... Ez most negatív képet fest rólam? Hát sajnálom, hogy nem futja rá, remélem meg tudod érteni, hogy egyszerűen nincs mindenre pénzem. De ugye megérted, hogy az ember ha választhat, inkább TV-t vesz, mint blu-ray olvasót először, mert a tv-t ugye magában is lehet nézni, de a bul-ray olvasót nem...

Aztán meg jössz azzal, hogy nekem nem elég, hogy töri magát a releaser. Hát épp ez a lényeg! Nem kéne, hogy törje magát a feldarabolással. ha torrentre teszi fel... Ez neked nem logikus? A feldarabolás a plusz munka, nem az, hogy egyben hagyja...

Ezeket komolyan nem fogod fel? :(

2011. szept. 16. 19:50
 20/28 anonim ***** válasza:

"Azt megértem, hogy ha ftp-re tölti fel, akkor darabolja"

Ha megérted, akkor mi a szarnak kérdezed meg, hogy minek van darabolva, meg hogy nem-e logikus ez meg az? Nem is tudom ki a buta. Nem az ország van lemaradva, hanem te, de nagyon.

Amúgy e-bay-en rendeltem a processzoromat a bolygó túlsó oldaláról. Aki meg akar oldani valamit, megoldja, és nem ilyen nyomorék, mint te.

2011. szept. 16. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!