Asus EEE PAD Transformer kérdés. Megéri?
Táblagép, de nagyon szeretnék mellé egy billentyűzetet is.
Teljesen bele vagyok hullva. Terhes vagyok, orvoshoz járkálva sokat várakoztatnak, és a dokihoz is egy órás az út.
Viszont csak szülésig használnám, és addig is csak heti 1-2x..
Laptopunk van, csak pont a születés utánig lesz elérhető (elutazott a férjem, és elvitte).
Az anyagi helyzetünk nem fényes, de általában, amit nagyon akarok, azt kigazdálkodom (nincs sok ilyen egyébként).
Te megvennéd?
Ha igen, akkor 110 ezerért magyarországon, vagy 80ezerért külföldről? (sokat rendelek külföldről, elektronikai cuccot még nem..)
Na azért szép,is lene birná win8 at:)
androidos ez csak alapból
és hát ha ÁFA val tudod megveni 80 vagy 110 ért? mert mindenüt 160 körül látom szóval ha garanciálisan anyiért megtudod veni ved persze külföldre küldöd szerelni ha nem jó? de ha megbizol benük rendben
szép és jó amugy meg hát ma még nincs nagyon más hasonló de majd sok lesz.
OKTOBERBEN jelenik meg a transformers 2, ami icecreames lesz (vagy hogy hivjak az uj androidot), meg windows 8at is birni fogja
kulfoldrol fogom megrendelni (magyarorszagra szerintem csak jovore fog bejonni)
Koszonom szepen a valaszokat
ps: magyarorszagon 110 afaval, igen, kulfoldrol 80 postakoltseggel, nemzetkozi garival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!