Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit ez:Fatal1ty gameing gear?

Mit ez:Fatal1ty gameing gear?

Figyelt kérdés

részletes dolgokat ha kérhetem.

(azért írtam ki mert nincs időm most googlezni ne szidjatok válaszokat adjatok ha valami nem világos sem szidni hanem kérdezni előre is köszi)

2011. szept. 14. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Fatal1ty egy igen jó játékos nickje, a nevével sok játékosoknak szánt terméket el lehet adni. Persze megválogatja, hogy mihez adja a nevét.
2011. szept. 14. 11:19
 2/4 bix ***** válasza:
100%

mi az hogy nincs időd googlizni? annyi idő alatt ahogy ide megírtad 10x kidobja első találatnak ezt

[link]

a fatal1ty egy játékos nic-je aki főleg fpsben tarolt egy időben, és az ő nevével adják el ezeket a termékeket, együtt hívják ezeket játékosoknak szánt felszereléseknek azaz gameing gearnek.

mit lehet ezen részletezni? drágább mintha nem lenne rászitázva, de ha nem vagy jó ettől se leszel király. ha már elérted azt a szintet aminél pl az egér vagy a bill a szűk keresztmetszet akkor jó lehet, de akkor is van kismillió alternatíva. van hangkártyája is ami jó mert piros, van alaplapja ami jó mert azt mondják lehet tuningolni meg piros. ennyi.

2011. szept. 14. 11:49
 3/4 A kérdező kommentje:
thx mindenkinek sok a segítség
2011. szept. 15. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl árazott vacak...

Csak a nevet fizeted meg amit rábiggyesztenek.

Nevetséges, hogy valaki egy játékba jó, akkor minek kell ennyire felkapni meg fényezni...most biztos úgy tűnik irigy vagyok rá, nem, de a srác is csak azért van ott ahol van, mert a szülei kifizették a sok szir-szart amivel játszik, ha nem lenne gazdag a kutyafüle se figyelne rá...celebgyerek lett...

Báj

2013. szept. 3. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!