Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a válaszról?

Figyelt kérdés

"...mit vársz egy ilyen oldalon? Ha volna eszed akkor nem ilyen analfabétákkal teli oldalon kérdeznél..."

Valószinű a kérdés nem jó helyen van, de mivel én általában itt a "számitástechnika" alattiakban szoktam kérdéseimet elhelyezni és az egyik ilyenre kaptam az idézett választ.Sajnos a "válaszolóm" elfeletette megnevezni azt a helyet, ahol - szerinte - nem az "analfabéták" gyülekezete van.

Lehet, hogy nem kellett volna felvenni a kesztyüt, de nem tudtam szó nélkül elmenni a válaszában foglaltak mellett.

2011. szept. 14. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem alapvetően igaza van.

számítástechnika témában pl. jó hely kérdezni a PH fórum.

2011. szept. 14. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem volna ennyi analfabéta ilyen oldalak sem lennének!
2011. szept. 14. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt te is láthatod, hogy az átlagéletkor ezen az oldalon közelebb áll a 10-hez, mint a 20-hoz. Éppen lehet itt is értelmes dolgokat olvasni, de ha egy mondatban ötnél több helyesírási hibát látsz, érdemes a következő hozzászólásra ugrani.
2011. szept. 14. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok, ez kimaradt.

nem analfabéta, az ugyanis nem tudna ide írni. fél analfabéta. (fél analfabéta: tud írni, és olvasni, de szövegértés és fogalmazás terén kb. nulla képességgel bír. ez az ország teljes lakosságának kb. harmada, fele)

2011. szept. 14. 10:28
 5/5 legendavagyok01 ***** válasza:

Kétségtelen, hogy az itteni kérdések 90%-ára a Google-t használva választ lehet kapni.(Mint ahogy a válaszadók is sokat ezt teszik.)

Így ha abszolút olyan kérdést tesz fel valaki (Mi az a wifi?, stb...), amire 5mp keresés után választ lehet kapni, akkor néha tényleg kinyílik az a bizonyos bicska...

A maradék 10%-meg elég speciális kérdés, nem biztos, hogy ért hozzá az itt lévők többsége (beleértve magamat is), illetve nagyobb baj, hogy olyan is ír, akinek lövése sincs.

Én egy szabályt legalább betartok, nem írok oda, amiről fogalmam sincs, csak azért, hogy írjak valamit.

Kétségtelen vannak szakmaibb fórumok, de sajnos ott is ugyanúgy lehet találkozni olyanokkal, akiknek nem sok köze van az informatikához.

Az pedig valóban alap, hogy akinek a kérdése vagy a válasza hemzseg a helyesírási hibáktól, azzal nem kell foglalkozni.

2011. szept. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!