Mi a véleményed egy ilyen válaszról?
Figyelt kérdés
Abszolút nemsok idő. A link csak egy példa, olvasd már el te hülye...2011. febr. 2. 08:52
2/3 P.O.C. válasza:
Hát, elég durva hangnem!
Viszont az engem is zavar, hogy itt a gyik.hu -n a kérdezők legtöbbször a legcsekélyebb erőfeszítést nem veszik, hogy megoldják a problémájukat. Én pl. én is gyakran szoktam linkelni mert túl hosszú lenne ide leírni, a bemásolásnak meg nem sok értelme lenne a szépen megszerkesztett szöveg helyett. De a legtöbb kérdező ezt, még csak meg sem próbája elolvasni, ehelyett kapásból visszakérdez: Mi? Hogy? Miért? Na ezektől én is a falra mászok (kivéve ha a linkelt leírással kapcsolatban kérdeznek vissza).
A másik ami idegesít, mikor a kérdező kérdésre a tökéletes válasz 30 s alatt kideríthető Google barátunk segítségével. És ez kb. a tizede annak az időnek mire bereggel ide a gyik.hu -ra.
3/3 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!