Hány évig lehet tárolni a fotókat cd-n?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 11:57
1/7 anonim válasza:
Lemez minőségétől függ és a gyártótól. Ha nem kínai no name márkájú akkor akár 10 évig is. Én egy 8 éves cd-men találtam egy csomó képet. :)
2/7 legendavagyok01 válasza:
Nekem 18 éves cd-im is vannak, amik tökéletesen olvashatóak.
És nem laborkörülmények között voltak tárolva.:)
3/7 anonim válasza:
A 18 éves cd az már durva :) Én is költözéskor találtam kb 10-12 éves cd-t az is teljesen jó pedig a padláson porosodott valami vacak dobozban.
4/7 legendavagyok01 válasza:
Pl.:1993-as Wedding Parties Anything promo cd, a Petőfi rádió Hangfalfestő műsorában nyertem a BBC Magyar adásától.:)
No igen, akkor még javában levelezőlapon kellett beküldeni a megfejtéseket... :)
(Egyébként kell lenniük még régebbi cédéknek is valahol, csak elő kellene ásnom.)
5/7 anonim válasza:
Írt CDnél függ hogy mire írtad, Philipsnek volt egy szériája ami max fél évet bírt ki. A Taio Yudenes TDK iszonyat sokat, összekarcolva is. A helyedben nem bíznék már a CD/DVD-ben. Tömegtermék lett, nincs utánaállítva a media code stb...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 18. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!