Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fotókat szeretnék úgy nyomtatt...

Fotókat szeretnék úgy nyomtattatni, mintha rendes fényképezőgépből lett volna előhívatva (? többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék keresni olcsóbb helyeket ahol tudnék ilyet nyomtatni, de pontosan hogy keressek rá? Mi annak a neve? Fotópapír? Köszi a segítséget előre is!
2011. okt. 13. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Feltételezem, digitális fényképezőgéppel készített képekből szeretnél papír képeket. Ha jól tudom, akkor bármelyik fényképész tud ilyet készíteni.
2011. okt. 13. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Bemész egy fotólaborba viszed valamilyen adathordozón azokat a képeket amiket kiszeretnél nyomtatni beadod 1-2 nap alatt megcsinálják.
2011. okt. 13. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:
De pont ez az hogy nem fénymásolópapírra vagy kockás lapra akarom őket nyomtatni, azt kéne tudnom hogy mit mondjak hogy megértsék mit akarok..és nem feltétlenül fényképezőgéppel készült képeket, hanem bármilyen képet, csak olyan anyagú (vagy nem tudom hogy fogalmazzam) legyen, mintha előhívattam volna a képeket, keményebb tapintású, fényes.
2011. okt. 13. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

ez elsőre is érthető volt,A4es papírra nem nagyon szoktak előhivatni :)

amit te akarsz az felszerelésen múlik ami nem 2 fillér,de ha gazdag vagy járj utána de szerintem félmillión alul ne gondolkodj,jobban jársz ha profihoz viszed 1 óra alatt kész,max 20ft/db

2011. okt. 13. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Fotópapír, amire gondolsz. Ha bemész egy fényképészhez, és azt mondod neki, hogy ezekből hagyományos papír képeket szeretnél, akkor tudni fogja. :) A bármilyen kép alatt nem tudom, hogy mit értesz, de egy újságból kivágott képből valószínűleg nem tudnak képet készíteni. Maximum egy meglévő fotóból.
2011. okt. 13. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze nem újságból kivágott képre gondolok, közös képek a barátaimról és rólam, csak épp telefonnal készültek. Köszi a válaszokat! :)
2011. okt. 13. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!