Lelassultam, megoldás?
A Driver frissítés fontos lehet. Az aida64 (régebben everest)megkeresi a gép eszközeit, ha valamelyik elavult, javaslatot tesz és mindenhez kiírja a frissítési weboldalt. Erre jó program még a Driver Checker.
Az AMD -nek van egy driver detector programja ami megkeresi a frissítéseket, telepíteni nem kell!
A vírusírtó foghatja, addig kapcsold le és ha akkor is csinálja nem az a gond!Amennyiben beszedtél egy vírust akkor ajánlott a rendszer újrahúzása, mert a vírusírtók legtöbször karanténba teszik a fájlokat, mert nem tudják megtisztítani. Viszont ha az egy rendszerfájl és törlöd/karantén azt nem fogja szeretni az op.rendszer.
A hibák felderítéséhez használd az eseménynaplót, mer az hogy lassú az nem mond sokat!
1.) töredezettségmentesíts.
Teljesítménynövekedést a töredezettségmentesítés adhat: Diskeeper, ami a boot -szektort is képes letöredetségmentesíteni.
2.)Merevlemez hibák javítása chkdsk paranccsal!
Használd néha a Chkdsk parancsot /f /r /x kapcolókkal!
3.)Szemét fájlok takarítása:
Advanced System Care az egyik legjobb és összetettebb tisztító (és egyéb) program.
Én használom a CCleanert is ami kibővíthető, hogy durván pucoljon. letöltöd a CCEnhancer és kibővíti a Ccleanert.
A legjobb programok között én még a jv16 powertools -t ajánlom.
4.) Regiszter tisztítás:
Programok elszemetelik. Erre a legjobb a Jv16 Poowertools ami rendkívül jól / mélyen képes megkeresni a hibákat!Emellett rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik.
5.) A programok Telepítése törlése helyett használj uninstall programot! Jvt6 -ban is van ilyen, de remek kis program az uninstall tool.Ha azt akarod hogy vissza is tudd állítani, uninstall után akkor az Total Uninstall -t ajánlom.
Hasznos Windows javítás a Microsoft Installer Cleanup - csak a bejegyzéseket törli, ha valamiért nem engedi újratelepíteni a programot (nagyon hasznos (msicuu!)
6.) A játékok nagyon zabálják a gép erőforrásait erre találták ki a Gamebooster nevü progi-t ami játék előtt leállítja a felesleges szolgáltatásokat, programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!