Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lelassultam, megoldás?

Lelassultam, megoldás?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy a videokarim vagy mim, de lelassult a gépem. A játékokat lassaban tölti be, a hang furcsa és a játékok némelyikje (1db :P) lassab. A videokártyám 512Mb-os és KB. 4 hete van meg ámbár használtan, de szerintem nem annyira rossz mert egy nagyobb üzletből vettem. Mi erre a lassulásra a megoldás??
2011. szept. 10. 16:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindenki téveszthet :D 3600 széria 2600-as kártya. Ahogy ottvan 4 hete van meg HASZNÁLTAN de csak ezen a héten csinálta ezt.
2011. szept. 16. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindenki téveszthet :D 3600 széria 2600-as kártya. Ahogy ottvan 4 hete van meg HASZNÁLTAN de csak ezen a héten csinálta ezt. Valami válasz jól jönne.
2011. szept. 16. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen az Eset Nod 32 Nagyon lassítja a gépet :/ Bár nem mindegyik fajtája. Attól függ bírja-e a géped.
2011. nov. 5. 11:15
 14/14 csacsi2 ***** válasza:

A Driver frissítés fontos lehet. Az aida64 (régebben everest)megkeresi a gép eszközeit, ha valamelyik elavult, javaslatot tesz és mindenhez kiírja a frissítési weboldalt. Erre jó program még a Driver Checker.

Az AMD -nek van egy driver detector programja ami megkeresi a frissítéseket, telepíteni nem kell!

[link]

A vírusírtó foghatja, addig kapcsold le és ha akkor is csinálja nem az a gond!Amennyiben beszedtél egy vírust akkor ajánlott a rendszer újrahúzása, mert a vírusírtók legtöbször karanténba teszik a fájlokat, mert nem tudják megtisztítani. Viszont ha az egy rendszerfájl és törlöd/karantén azt nem fogja szeretni az op.rendszer.

A hibák felderítéséhez használd az eseménynaplót, mer az hogy lassú az nem mond sokat!

1.) töredezettségmentesíts.

Teljesítménynövekedést a töredezettségmentesítés adhat: Diskeeper, ami a boot -szektort is képes letöredetségmentesíteni.

2.)Merevlemez hibák javítása chkdsk paranccsal!

Használd néha a Chkdsk parancsot /f /r /x kapcolókkal!

[link]

3.)Szemét fájlok takarítása:

Advanced System Care az egyik legjobb és összetettebb tisztító (és egyéb) program.

Én használom a CCleanert is ami kibővíthető, hogy durván pucoljon. letöltöd a CCEnhancer és kibővíti a Ccleanert.

[link]

A legjobb programok között én még a jv16 powertools -t ajánlom.

4.) Regiszter tisztítás:

Programok elszemetelik. Erre a legjobb a Jv16 Poowertools ami rendkívül jól / mélyen képes megkeresni a hibákat!Emellett rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik.

5.) A programok Telepítése törlése helyett használj uninstall programot! Jvt6 -ban is van ilyen, de remek kis program az uninstall tool.Ha azt akarod hogy vissza is tudd állítani, uninstall után akkor az Total Uninstall -t ajánlom.

Hasznos Windows javítás a Microsoft Installer Cleanup - csak a bejegyzéseket törli, ha valamiért nem engedi újratelepíteni a programot (nagyon hasznos (msicuu!)

[link]

6.) A játékok nagyon zabálják a gép erőforrásait erre találták ki a Gamebooster nevü progi-t ami játék előtt leállítja a felesleges szolgáltatásokat, programokat.

2012. jan. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!