Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lelassultam, megoldás?

Lelassultam, megoldás?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy a videokarim vagy mim, de lelassult a gépem. A játékokat lassaban tölti be, a hang furcsa és a játékok némelyikje (1db :P) lassab. A videokártyám 512Mb-os és KB. 4 hete van meg ámbár használtan, de szerintem nem annyira rossz mert egy nagyobb üzletből vettem. Mi erre a lassulásra a megoldás??
2011. szept. 10. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Melyik az a játék pontosan?

nem lehet hogy rosz a hütése vga nak?

Vga tipusa? windowsod?

virusirtód kémpogramirtód? futatad?

drivert vagy frisitést tetél fel elöte (mielöt lelasult)?

tehát böveb infok kelenek

oka lehet melegedés vírus, valami rosz driver

vagy a saját drivere régi egy windows frisitéshez

2011. szept. 10. 17:25
 2/14 anonim ***** válasza:

CCleaner

Defragler

takaritsd ki gépet (felesleges fájlokat)

meg töredezetségmentesits

2011. szept. 10. 21:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval a videokártyám 512MB-os ATI RADEON HD 3600PRO, a játék a Need For Speed Most Wanted. A driver a kari cd-én volt egy 9.3-as, letöltöttem egy 9.9-es de az megált egy utility nevű fájl telepítésénél majd megpróbálom mégegyszer. Egyéb hardware dolgokat nem merek csinálni mert nehogy elrontsak valamit, mert még csak kezdő vagyok.
2011. szept. 12. 12:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Windows XP-m van és telepítettem egy új drivert, de az még a VGA betétele előtt volt. De 1 nem sikerült mert nem volt benne (Gépbe) a videokártya 2 aki berakta a videokártyát az a cd-ről telepítette a Drivert (Tehát, unistallálnia kellet hogy fel tudja rakni a régebbi drivert.). És a mobilomom van csak internet tehát lehetetlen hogy a gépem kapjon vírust.
2011. szept. 12. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:

11.8 as Catalyst driver van már jó lene valahogy a legujabat letölteni

amugy ha lasult a gép lehet csak tele van felesleges fájlokal használd a ccleanert

2011. szept. 12. 14:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Tipikus windows! Használj Linuxot (kezdőknek ajánlom az ubuntut)
2011. szept. 14. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Valódi Windows XP Professional SP3, vírus sehol (fizetős céges Eset van rajta). Semmi oka ár, mégis lelassult! Pedig tegnap is kapott frissitést, volt töredezettség mentesítés, lemezkarbantartás. Mivel bűvészkednek Redmondban, nem tudom, de valami nagyon nem stimmel.
2011. szept. 14. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Az ESET 5-re váltva azonnal felgyorsult a gépem.
2011. szept. 15. 12:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de a gyanum beigazolódott amiszerint a videókártyám (röviden: VGA) van lelassúlva. Mert töröltem a felesleges dolgokat a gépről és töredezetség mentesítettem, minden vírust karanténba zártam. De nem lett gyorsabb. Úgyhogy a videókártyám lelassulásáról kérnék megoldást Vga:ATI HD 2600PRO, XT (Nem tudom miért PRO, XT ez van a Garancialevélre írva :P) 512mb, ja és még fura hang elváltozást is észleltem. Olyan mintha gyorsan menne a hang, de akadozva.
2011. szept. 15. 17:04
 10/14 anonim ***** válasza:

2600 Vagy 3600 mert feljeb azt irtad

kranténbavterél virusokat?:D jó de kitudja adig menyi minden kárt csináltak

ilyenkor szokták ujrahuzni a gépet aki megteheti

amugy 512mb os video kártyának jónak kéne lenie szerintem.(Mármint elégnek)

2011. szept. 15. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!