Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet feltörni egy...

Hogy lehet feltörni egy titkosított ISO Fájlt?

Figyelt kérdés
Van egy ISO fájl, amihez kód kell, hogy kicsomagoljam winrar-ral de amikor fel megyek arra az oldalra, ami állítólag a kód volt, nem találom ott a kódot, lehet, hogy megújult az oldal. ISO fájlt fel lehet valahogy törni egy programmal?
2011. szept. 8. 18:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ba****eg! Az Autodesk az mióta tör fel ISO-t?? Amikor már letöltöttem s ki is csomagoltam csak akkor néztem meg közelebbről a neten és ez soha a büdös életben nem volt Feltörő program! Az ilyenek nagyon fel tudnak húzni, hogy marhaságot ír be én meg szarakodok h le is szedjem de hiába mert csak hülyeséget mondott a válaszoló!! Kérek mindenkit, hogy csak olyan ember válaszoljon erre a kérdésre a következőben, akinek van legalább halvány sejtése, hogy mi az az ISO fájl feltörés!!
2011. szept. 17. 00:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az Autodesk kicsit már bonyolultabb. a 3d studio max elég még nekem :)
2011. szept. 17. 00:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja és a 00:47-et tekintsük úgy, mintha nem lenne ott. elnéztem, fáradt vagyok már hajnal 1-kor
2011. szept. 17. 00:50
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék próbáld ki, de ne csodálkozz ha több mint 5 percig töri.

Amúgy meg még mindig nem az ISO file-t töröd fel hanem a rar-t...

2011. szept. 17. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Felejtsétek már el a RAR-ral való szopkodást, azért van a torrent, hogy az ilyen populáris cuccokat le lehessen húzni gyorsan.
2011. szept. 17. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Amúgy meg továbbra sem ISO fájl feltörés. :)

De most az a progi kellett, nem?

Vagy mi a pocsom van?

Neked mindenképp egy lejelszavazott RAR-ból kell kiműteni? :O

2011. szept. 17. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azért köszöntem az infókat :D
2016. dec. 27. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!