Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Msn ismerősöket lehet látni?

Msn ismerősöket lehet látni?

Figyelt kérdés
Ha belépünk a hotmail.com-ra az msn címünkkel akkor lehet látni az ismerőseinket. Ha rámegyek valamelyik ismerősömre akkor kiírja, hogy mondjuk 25 ismerőse van, de csak néhányat lehet látni. Ez miért van? Miért van, hogy valakit kiad ismerősének valakit meg nem?
2011. szept. 7. 21:51
 1/1 anonim válasza:

Mert valakinek úgy van beállítva az msn profilja, hogy csak az ismerősei láthatják. A 25be beleszámolja azokat is akiket nem láthatsz csak az ismerősei.:P szerintem..:P Nálam az ismerőseimet se látja senki, csak én. Ha valaki rámegy az msn profilomra azt írja ki hogy: ez a felhasználó nem vett fel barátokat, vagy magánjellegű listát használ.

Meg van olyan is hogy valaki fenn van a partnerlistámon és én is fenn vagyok nála, de a profilban viszont nem a barátom. Azt nem tudom miért van.

2011. szept. 8. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!